A (fehér) nők szoktak elkövetni bűncselekményeket? És ha igen milyet?
Úgy értem... - és most nem rasszista megközelítésből - de az ilyen nőkről elképzelni sem tudom, hogy milyen jogsértést követhetnének el: [link]
Ugye a férfiak körében a leggyakoribb bűntettek a gyilkosság, lopás, nemi erőszak az "okosabbak" körében pedig a hűtlen kezelés és az "adóoptimalizálás" az elterjedt. De egy szűziesnek kinéző nő mégis milyen rosszat tudna elkövetni? Vagy én vagyok ennyire naiv? Példát is mondhattok rá. Ja és természetesen nem az ilyen politikus kaliberű Kunhalmira vagy Hillary Clintonra gondolok, hanem a szolidnak tűnő tanult dekoratív nőkre.
Nyilván ritkább a nemi erőszak és sok más, de bármit elkövethetnek.
Nekem erős morális kódexem van, nálam inkább annak lenne nagy esélye, hogy ellopjak egy valódi emberi koponyát. S még csak lelkifurdalásom se lenne tőle.
Amúgy ez a kérdés komoly? Tudod, hány szolid szende nő ölte már meg a férjét, hogy csak az egyszerűbbeket említsem?
Holmi adócsalás sem szokott összeütközni az emberek elveivel... De annyi lehetőség van.
rengeteg csalást pont a szép nők/jóképű férfiak követnek el, mert bennük könnyebben megbíznak...
24F
Persze, hogy szoktak.
Gazdasági jellegűeket, okirathamisítás, droggal való visszaélés. Szerelemféltésből elkövetett testi sértés vagy gyilkossági kísérlet, vagy gyilkosság. Kerítés, prostitúcióval kapcsolatos bűncselekmények.
Szerinted miért vannak női börtönök és kik vannak benne? :)
Ezek nálunk is vannak.
A világ más részein meg biztosan szélesebb a "repertoár". Pl USA - sorozatgyilkosságok
Tehát, az általad a "bárcsak megdughatnám" kategóriába sorolható nőcik biztosan nem bűnözgetnek?
Szexista vagy és tájékozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!