Miért hord mindig fekete-fehér ruhát?
Ismerek egy srácot, és kizárólag ebben a 2 színben látom.
Abszolút semmi más színt nem képes elviselni magán (amúgy jól áll neki), de miért van valaki mindig feketében?
Megkérdeztem tőle, hogy te mindig feketében vagy? A válasz az volt rá, hogy igen ...és ennyi.
Árulkodhat a személyiségről az embernek ez a 2 szín (amúgy igen kíváncsi vagyok erre a pasira) 19l
Én is nagyon gyakran voltam/vagyok feketében, illetve viselek feketét.
Szeretnek ebbe sok mindent belemagyarázni a negativitáson át a depresszióig és az elutasításig bármit. Szerintem egyszerűen elegáns szín, ráadásul nem kényes, nem látszik meg rajta azonnal mindenféle szennyeződés, este jól rejt, stb. szóval praktikus.
Az, hogy milyen színeket kedvel valaki, nem azt jelenti, hogy azokhoz a színekhez tartozó problémákkal küzd. Sokkal inkább vágyait tükrözi, illetőleg ha a problémáknál maradunk, akkor azt is jelentheti, hogy szembe mer nézni azokkal.
Nem pszichológiai megközelítésből... ha feketét hord, lehet rocker, vagy talán csak szimplán szereti azt a színt.
Nekem is az tűnt fel hogy rosszul kérdeztél tőle.
Ha az érdekel miért ezt a 2 színt viseli, akkor kérdezz rá arra.
De amúgy jó eséllyel nem fogja tudni megindokolni.
Én nem csak azt hordok, de nagyrészt igen.
Ennyi erővel bármit lehetne kérdezni, például miért van mindenkinek ecset frizurája, vagy miért érzi a többség hogy kényszeresen követnie kell a divatot, miért van valakinek hosszú haja miért van valakinek rövid...
Ő ezt szereti, ennyi.
Jól kombinàlható, nem tud mellényúlni.
Sőt ezen üt àt legkevêsbé az izzadsàg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!