A néger nőknek nagyobb a fenekük mint a fehér nőknek?
majd ha egyszer néger nő leszek, lemérem és megmondom van e különbség, és akkor visszakeresem a kérdést, és válaszolok
de amúgy, nyilván ez egyénfüggő, de én úgy vettem észre, hogy sok szép néger fenék van, valahogy formásabbak
a medencecsontjuk elve szélesebb
alkatilag szélesebb a csípőjük mint az északibb típusuaknak
bárnem mondom h mindnek de javarészt igen
bár én az életemből tudnék példákat, szomszéd fehér nő keverék lányának extra popoja van
teljesvérü nigériai volt osztálytrásamnak is felül semmi alul azt a pitébe :D
nagymamánál egyik szintén nagymamának az unokája amerikában fekete nővel házasodott meg na tippeljetek mekkora a popója :D
nem kell sokat edzeniük rá nekik alapból hatalmas(de nem mindnek )
de nekünk fehér nőknek többet kell érte dolgoznunk(nagy arányban kisebb a poponk)
"fehér nők jobban néznek ki"
A fekete nők akkor is közvetlenebbek és az átlag pasit is ember számba veszik és pont ezért nem felszinesek.
Istenem! Hagyjuk már ezeket az általánosításokat!
Valamint a kérdésedre se lehet nagyon válaszólni, mert túl sok fajta van fehérből és feketéből is.
Én csak annyit tudok, hogy mind a fehér és mind a feka kivánatos lányokat, nőket imádom.
Általánosságban egyértelműen igen. A fehér nőknek nem igazán van jó fenekük, valljuk be :D
Egyik afrikai barátom Qatarból ide látogatott, és kérdezi hogy "látom én a sok szép arcot, meg jó melleket, de HOL VANNAK A NAGY S-GGEK??" :D :D
nem.
csak egy sajátos genetikai adottság miatt több közöttük az olyan nő,akinek nem a derekán jelentkezik a zsírosodás,hanem a fenekén lábán.
de attól még ez ugyanúgy elhízás,csak nem olyan csúnya és nőietlen arányt eredményez,mint az általános nagy has meg az úszógumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!