Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Királyfi fehér lovon?

Királyfi fehér lovon?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról a középkorú férfiról aki egy csalódás-válás, megcsalás a nej részéről- után a naaaagy szerelmet keresi, nem éri be mással....tíz éve senki komoly nincs és sejti hogy nehéz lesz neki. Lenne egy nő akivel jól elvannak, minden téren de nem szerelmes belé. Vele nem akar lenni. Szerintetek reális várni a nagy Ő-re túl a 4.x-en?

Miért nem próbálják meg együtt? Miért vár a villámcsapásra? Történetünk szereplője férfi ugyan a cím félrevezető lehet..

Ti meg tudnátok győzni az ellenkezőjéről? Pláne hogy a küszöböt rágja és egyedül él tíz éve..van értelme vajon várnia rá, ilyen körülmények között?:)

Elvi kérdés csak, köszönöm a válaszokat!!

2017. jún. 16. 09:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát inkább, mint egy olyan kapcsolatban legyen, hogy jól jó lesz ez is, ló nincs jó a szamár is. Aztán ha akkor jön a szerelem? Sokkal korrektebb ha nem érzi valakivel, hogy hosszútávon tervezne, akkor ezt megmondja és max lazább kapcsolatban vannak. Akkor lenne szemét ha belemenne egy megalkuvó kapcsolatban,addig amíg nincs jobb. Amúgy jobb egyedül, mint nem jó kapcsolatban. A nem jót, úgy is értem, hogy nincs igazi érzelem, csak elvannak, mint a jóbarátok. Én nem lennék rá képes. Nem kötelező a kapcsoltban élés, együtt élés, a házasság. 40 éves nem idős. Mai világban egy 40 éves férfinak általában még ovis a gyermeke, vagy alsós.
2017. jún. 16. 09:46
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát valóban erősen téves, fogalomzavaros a kérdés címe, mert talán világszép királykisasszonyt kellett volna írni. Senkit nem kell meggyőzni semmiről, mert csak annak hisz, amit ő maga belül érez és akarata ellenére nem kell senkit boldogítani. Nekem inkább az az érzésem, hogy túl hiú (önző) és magát tartja királyfinak fehér lovon, akit nem érdemel ki akármilyen átlagos nő.
2017. jún. 16. 09:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom érteni, ha nem akar olyannal együtt élni, akihez nem fűzi mély érzelmi kapcsolat. A "túl a 4. x-en" meg nem azt jelenti, hogy fél lábbal már a koporsóban van.:-) Ismertem olyan párt, akik 60 felett jöttek össze, a nőnek az első férje lett az illető, olyan szerelmesek voltak, mint két tini. Mentek együtt ide-oda, átúszták a Balatont, és a szex is ment.:-) Tündériek voltak, sugárzott róluk a boldogság. Van, aki nem adja alább, lehet, hogy sose fog bejönni neki, de ha mégis, akkor megéri várni rá.
2017. jún. 16. 09:50
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha a csalódás ilyen mély nyomot hagyott benne, lehet nem is lenne képes egy új kapcsolatra 10 év után sem. Nem tud megbízni a nőkben. Van ilyen. Gondolom azért van kibe beletennie a lompost...
2017. jún. 16. 10:22
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát én 3lvezném a szabad szexet a helyében.
2017. jún. 16. 10:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Normális és nem látszat ember. Őszinte, akik nem a hülye társadalmi elvárásoknak akar megfelelni. Vannak normális emberi érzései, nem akar senkit átvágni, hitegetni, becsapni. Amúgy is van számos előnye a szingli létnek is és most nem csak a szabad szexre gondolok. Nőknek is előnyös lehet, férfiaknak is. Főleg 40 körül még. Attól még nem magányos és unalmas az ember élete, sőt, ha nem él egy fedél alatt senkivel.
2017. jún. 16. 11:32
 7/18 A kérdező kommentje:

...ez mind nagyon szép és jó, de akit 1: ennyire nem érdekel a másik /érzései/ 2:hogy inkább elhagyja őt a nő pedig szereti, és jó vele 3:és inkább az idióta haverjaival issza le magát hétvégenként 4: és olyanokat mond hogy nem szereti a hisztit és ezért inkább már a pasik felé vonzódik....

???

2017. jún. 16. 14:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Szóval te vagy a nő. Először is ne akard a kedved szerint formálni, másodszor ha véletlenül beléd szeret egy sorozatgyilkos, akkor hozzámész, csak hogy tiszteletben tartsd az érzéseit?:-)
2017. jún. 16. 14:21
 9/18 A kérdező kommentje:
:D jó, ez a része oké..., de miért ilyen fafejű valaki: ha megpróbálná lehet működne...még esélyt sem ad...holott rossz tapasztalati vannak mostanság is nekem nem úgy tűnik hogy megtehetné hogy válogasson!..inkább meleg lesz?????? :O
2017. jún. 16. 14:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz meleg, ez nem így működik.:-) Ha annyira kell a pasi, gondoskodj róla, támogasd az önbizalmát, dicsérgesd, és ne próbáld tiltani a haverjaitól. Vannak női praktikák, amivel meg lehet hódítani egy férfit, de azzal biztosan nem fog menni, ha követelőzöl tőle a saját érzéseidre hivatkozva. Lassú víz partot mos.:-)
2017. jún. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!