Ti mit gondoltok erről?
Nos... Ugye azt veszi a többség természetesnek, hogy férfi nem üt meg nőt. Amit viszont nőként látok, hogy az az oldal viszont nincs meg, hogy nő nem üt meg férfit. Mégis mi a fészkes fenét képzel magáról egy-két hölgy, hogy pofon vág egy férfit? Soha nem jutna eszembe megütni a páromat, mert megalázó nekem is, neki meg pláne. És aztán csodálkoznak és fel vannak háborodva, ha a pasi visszaüt. Hát nem tudom, ha én megütnék egy palit és az visszaütne, szerintem teljesen jogos lenne.
Ti mit gondoltok erről? (mindkét nem gondolataira kíváncsi vagyok)
42/F vagyok.Szerintem ez a kérdés is helyzetfüggő. Ha egy nő megüt egy férfit egy vita hevében, de amúgy szereti és gondoskodik róla, akkor ez nem tragédia, megbocsátható.
Ráadásul egy nő nem úgy üt, mint egy férfi. Engem is ütött már meg nő, nem adtam vissza, de szexel kellett kiengesztelnie.:)Más volt, amikor bedrogozva nekem támadt egy másik nő, mert az önvédelem volt a részemről. Csak egyet ütöttem, de rögtön elcsendesedett.
Egyetértek.
Bár szerintem az erőszak férfi-férfi és nő-nő közt sem egy értelmes tevékenység. Maximum önvédelem esetén elfogadható az erőszak. Egyébként abban határozottan egyetértünk hogy ha egy férfi nem üt meg egy nőt akkor ennek az ellenkezője is elvárható.
De megint ott a másik oldal. Mikor a meleg kollégámat taperálják megállás nélkül, úgy, hogy még eddig mindig kedvesen kérte, hogy fejezzék be, az sok.
Nem tudják róla. Csak mondjuk alapnak kellene lennie, hogy senki nem tapogat le senkit a másik beleegyezése nélkül, mindkét nemre vonatkozólag.
Attól függ, hogy ki hogy van "bedrótozva". Én nem tudok megütni egy nőt sem, viszont ha engem rúgna meg, akkor sem bántanám, inkább imponálna vele.
Nem hinném, hogy az erőszak megoldás lenne mindenre.
"Csak mondjuk alapnak kellene lennie, hogy senki nem tapogat le senkit a másik beleegyezése nélkül, mindkét nemre vonatkozólag."
És ez mitől "másik oldal"? Intim testrészeit tapogatják a meleg kollégádnak, kifejezetten szexuális töltettel?:-) Érdekes helyen dolgozhatsz.
Érdekes helyen dolgozom... :DDD
Állítólag jó hely. Gyakorlatilag tényleg az, csak az erkölcsi züllés az... Hát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!