Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Konkrétan úgy jutottam ide, hogy a gyakori kidobott nekem egy "Kövér lányok szépek?" kérdést és elgondolkoztam. Sokan mondják, hogy, aki kövér az azért az mert nemtörődöm, ápolatlan, holott ez nem ilyen egyszerű. Én most 64 kg vagyok (165cm) és voltam több is és minden egyes kilót kínszenvedéses leadni. Pedig nem félvállról veszem. Oké, elismerem, aki 120 kilós és nincs egészségügyi problémája, az valóban hibás, de itt egyszerűen csak duci lányokra is a "dagadt disznó" kifejezést használják. Szerintem, aki 80kg alatt van és épolt a haja, arca, szép a ruhája, szóval ad magára, az igen is szép. Legalábbis biztosan nem csúnya, meg disznó. Férfiaknál is sokszor ez a helyzet. Nem mindenki születik szépségnek, valaki igenis sokat küzd már azért is, hogy átlagos legyen. Szóval tényleg mindenki tele van egy adag előítélettel? Vagy csak az emberek másokban keresik a hibákat, hogy a sajátjuk ne legyen olyan feltűnő? Ha igen, akkor ez szánalmas..

2017. jún. 6. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen, szánalmas emberek vagyunk. Ezt akartad hallani? :D
2017. jún. 6. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként nem ítélkezem senki felett. De megmondom őszintén, hogy a vékony lányokat találom vonzónak, ha külsőt kell értékelni.
2017. jún. 6. 00:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazat adok neked, nem érdemli meg senki, hogy a külseje miatt cseszegessék.

Viszont senki nem köteles vonzódni se hozzád. Én az ellentéted vagyok, úgy vagyok 51 kg a 168 cm magasságomhoz, hogy ugyanannyit képes vagyok felfalni, mint a bátyám... Ha hízásra hajlamos vagy, akkor tudod, milyen nehéz fogyni, na, nekem ugyanígy nem megy hízni, sporttal lehet segíteni rajta egy kicsit, de gondolhatod, mekkorák a melleim, mint két szúnyogcsípés :D

És ha valaki azt mondja, hogy neki az átlagos testalkatú nők jönnek be, vagy a teltkarcsúak, akiken van mit fogni (a te paramétereiddel ezekbe a kategóriákba tartozhatsz, szerintem rosszindulattal tudnálak csak teltkarcsúnak nevezni), akkor nem állhatok neki verni az asztalt, hogy milyen szánalmas gondolkodású ember, akinek én nem kellek, hát nem tehetek én arról, hogy ilyen géneket örököltem.

És hangsúlyozom, hogy szerintem valakit kifejezetten piszkálni, "ledagadtozni" nem oké. Viszont nekem se fog kelleni egy 40 kg-os, hypofehér bőrű srác, lehet, hogy jó fej, és legjobb haverok leszünk, de nem megyek vele randizni, mert szexuálisan nem tartom vonzónak.

Erről meg nem nagyon tehetünk, hogy kinek mi az esete, lásd melegek...

2017. jún. 6. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Ne röhögtess már a 64kg-dal !

Ez a magasságodhoz sem kövér kategória.

168/65 -vagyok és kilátszik az összes bordám,izmos vagyok és nincs rajtam háj -persze nem az a deszka melletlen tepsiseggetlen' kígyógerinc alkatom van.

A lényeg,hogy legyél kedves,mosolyogj és tornázz sokat mert nem a kg a lényeg hanem,hogy ne lógjon a tested soha a kor előrehaladtával sem!

N/43

2017. jún. 6. 05:46
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

A vékonyak lázba hozzák az embert a ducik meg a legjobb fejek.

Egyik jobb mint a másik. No para

2017. jún. 6. 07:05
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös ezen behaltam. :"DD Remélem nem kell részletezni, hogy ez miért baromság.
2017. jún. 6. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:

A telt lányok a legtöbb problémát saját maguknak generálják. Panaszkodnak, hogy cikizik és bántják őket, de észre sem veszik, hogy a környezetükben más is így jár. Cikizik az iskolában a szemüvegeseket, az alacsonyakat, a magasakat, lényegében mindenkin találnak fogást. A kérdés az, hogy ki és hogy kezeli a dolgot.

Nekem a telt lányok jönnek be, a pár kilós feleslegtől akár a 100 kilóig is. A baj az, hogy a legtöbb ilyen lányt egyszerűen nem lehet szeretni, mert nem fogadják el és nem nyitnak. Bezárkóznak a saját kis világukba és észre sem veszik, hogy így is élhetnének boldogan. Ha 100 ember mondja nekik, hogy szépek és 1, hogy kövér disznók, akkor csak a kövér disznót jegyzik meg. Volt 100 kiló feletti barátnőm, aki nyitott volt, csinos és sorban elakarták előlem halászni, mert jó csaj volt.

2017. jún. 6. 07:46
 8/10 anonim ***** válasza:
165/64 tökéletes. 😊👌 Nézd, azért a te szemszögedből egy 158/79 kg nő is vonzó. Túrót az. Szóval ok, ha elfogadjuk a kövérséget, duciságot, de ne legyünk már nagykövetei. Értem ez alatt, ha pl egy kövér nő felrak képet magáról a netre, ne hamiskodjanak már oda emberek, hogy jajj de jól nézel ki, de csinos vagy, miközben úgy fest, mint egy teleszart búvárruha. Aztán el is hiszi magáról, az életben meg jönnek a reális visszajelzések, amik fájdalmasak lesznek.
2017. jún. 6. 08:02
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Tehát álszenteskedek, ha tetszenek a teltebb nők?
2017. jún. 6. 08:03
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nem azért nem tetszik, mert azt gondolom róla, hogy nem törődik magával, vagy ápolatlan, hanem egyszerűen nem tetszik. Valahogy lényegében így születtem... amióta érdekelnek a lányok sosem vonzott a teltebb alak. Mindig a vékony, lényegében nincs annyira vékony, ami nem tetszene, viszont a telt az nem vonz...

Ez teljes mértékben ízlés kérdése. Persze lehet szép, másnak lehet szép, de nekem nem tetszik. Ettől függetlenül nem fogok a külsejére random véleményt mondani.

Én sem vagyok tökéletes és közel sem gondolom magam annak, próbálok valamennyire törődni magammal, de megfelelni úgy sem lehet mindenkinek...

Ettől lennék pl szánalmas, mert egyszerűen képtelen vagyok vonzódni? Kb olyan, mintha tömnék belém azt az ételt, amit utálok... nem sok esélyét látom, hogy megszeressem, egyszerűen elutasítom.

Nem feltétlenül vannak előítéleteim, de ha azt mondanám egy telt/kövér lányra/nőre hogy nekem tetszik, azzal hazudnék, akár magamnak is. De ez nem jelenti azt, hogy akár a szép szót nem használhatjuk rá... másnak még simán tetszhet, sőt van is olyan akinek tetszik.

2017. jún. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!