Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiúknak mi jut eszükbe egy...

A fiúknak mi jut eszükbe egy szőke hajú lányról? A szőke hajról milyen személyiségjegyek jutnak eszetekbe?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Remélem nem gond ha nőként valaszolok.

Én nem hajszín alapján ítélem meg az embert és ezzel nagyon sokan így vannak.

Apropó! Miért lenne egy barna hajú nő "magyar paraszt"? Te nem magyar vagy?

2017. jún. 14. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Lehet irigyek, lehet csak trollok, de te meg kerdezo dragam infantilis vagy... (baromi bugyuta kerdes)
2017. jún. 14. 20:39
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
:D Bakker itt is elszabadult a hangulat,jól van:) Szerintem sem lehet a személyiséghez kapcsolni valakinek a hajszínét, de ha valakinek nem tetszik a szőke haj az hadd írja már le ide ha már a kérdező kiváncsi a véleményekre:) Amúgy utálom a szőke hajat én is! Ennyi! Jó éccakát:)
2017. jún. 14. 20:40
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Legalább megtudtuk, hogy a barnák irigyek és parasztok, a szőkék között pedig akad ilyen ritka okos kincs, mint a kérdező.
2017. jún. 14. 20:49
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a fenekemig ér a hajam, nagyon szőke arany beütéssel (főleg Napon nagyon látszik, hogy csillog benne). Kiderült, hogy a párom mit gondolt rólam amikor először meglátott. Göndör is a hajam ráadásul, tehát elég dúsnak tűnik, és ki volt engedve. A párom húga mondta a páromnak, hogy nézze már meg, hogy milyen szép a hajam, erre ő cinikusan közölte vele, hogy "gyönyörű, aranyhaj..." :D Ezt utólag mesélték el nekem, a párom meg azt is hozzátette, ő igenis egy kicsit "közvetlen" lánynak gondolt a külsőm alapján (nyilván nem csak a hajam alapján, bár hozzátette, hogy a szőke hajjal ez a tapasztalata), szóval a hosszú udvarlási szakasz, nem kicsit lepte meg :P
2017. jún. 14. 21:03
 16/22 Sunshinedoll ***** válasza:
40%
Kérdező neked mi bajod lol??
2017. jún. 14. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Megint te vagy kérdező ? legközelebb milyen hajszín kérdést teszel fel ? fekete vagy vörös ?
2017. jún. 14. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Az égatta világon semmi. Az is egy hajszín.
2017. jún. 14. 21:19
 19/22 Diavolino44 válasza:
60%

Ujabb egofenyezo kerdes??

Menj inkabb tinderezni.

Nagy az isten allatkertje.

2017. jún. 14. 22:01
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Gondor barna haju magyar paraszt fiu vagyok.

2. Nem vagyok irigy, barszep a szoke haj.

3. Azok akik befestik, lehet hogy az amerikai divat hatasara kezdtek el festeni a hajukat, ez szol a Svedekrol, bar teny hogy a hajfestekek behozatalaval alakult ez ki es nem a divatnak koszonhetoen, bar igaz, hogy peldat sok mas helyen is lathatunk, talen ilyen esetekben lehetne, ebbol a szemszgbol vizsgalni a szemelyiseg kerdeset. Nem hiszem hogy sokautanajartak ennek, de lehet, hogy van mar kutatas ebbol a szemszogbol.

3. Tudom kicsit bunko voltam, de nem azert mert paraszt vagyok, csak a szemelyisegem miatt, nem bantanek meg ena haja miatt senkit.

4. Mindenkeppen erzekeny szemelyisegek, nemveletlenul szoek a kiralylanyok a mesekben es nem vorosek.

5.:D

6. Szeret fesulkodni, szeret nevetni, setalni, figyelmes, hazias, josagos, es okos.

2017. jún. 14. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!