A fiúknak mi jut eszükbe egy szőke hajú lányról? A szőke hajról milyen személyiségjegyek jutnak eszetekbe?
Remélem nem gond ha nőként valaszolok.
Én nem hajszín alapján ítélem meg az embert és ezzel nagyon sokan így vannak.
Apropó! Miért lenne egy barna hajú nő "magyar paraszt"? Te nem magyar vagy?
Ujabb egofenyezo kerdes??
Menj inkabb tinderezni.
Nagy az isten allatkertje.
1. Gondor barna haju magyar paraszt fiu vagyok.
2. Nem vagyok irigy, barszep a szoke haj.
3. Azok akik befestik, lehet hogy az amerikai divat hatasara kezdtek el festeni a hajukat, ez szol a Svedekrol, bar teny hogy a hajfestekek behozatalaval alakult ez ki es nem a divatnak koszonhetoen, bar igaz, hogy peldat sok mas helyen is lathatunk, talen ilyen esetekben lehetne, ebbol a szemszgbol vizsgalni a szemelyiseg kerdeset. Nem hiszem hogy sokautanajartak ennek, de lehet, hogy van mar kutatas ebbol a szemszogbol.
3. Tudom kicsit bunko voltam, de nem azert mert paraszt vagyok, csak a szemelyisegem miatt, nem bantanek meg ena haja miatt senkit.
4. Mindenkeppen erzekeny szemelyisegek, nemveletlenul szoek a kiralylanyok a mesekben es nem vorosek.
5.:D
6. Szeret fesulkodni, szeret nevetni, setalni, figyelmes, hazias, josagos, es okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!