Mi zajlik le annak a fejében, aki azért jár ide, hogy lepontozzon mindenkit?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy normális kérdésekre normális válaszok érkeznek, és lepontozzák őket.
Mi a kedvenc színed? Kék. - lepontozva
Milyen magyar kaját főzzek egy külföldinek? Töltöttkáposztát. - lepontozva
Ti is érzitek néha egyedül magatokat? Igen, én is + kifejtés. - lepontozva
stb.
Nem a magas százalékomra hajtok, de ez nekem olyan rosszindulat-szagú, és ilyen formán, nem értem.
2017. jún. 12. 19:16
1/6 anonim válasza:
Normális válaszokat én sem értem.
Lepontozás itt indul 3...2....1....
2/6 anonim válasza:
Mert itt az emberek legnagyobb része kiskorú,éretlen.Ebben élik ki magukat.
Ráadásul retardáltakból is baromi sok van az oldalon.Nekik,megint ez a legnagyobb örömük.
3/6 anonim válasza:
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mert más a véleménye. Egyszer konkrétan a kedvenc színe miatt pontoztak le valakit, mert nem ugyan az, és ezt le is írta.
4/6 anonim válasza:
Én azért írok ide, hogy segítsek az embereknek, vagy a saját kérdéseimre választ kapjak. Nem is tudom mi az a pontozás, vagy mire jó.
5/6 anonim válasza:
Ez az amit sose tudsz meg. A lepontozó sunyin lapít, mint itt is, de leírni nem fogja.
Vagy ugye már csak poénból is lepntoz.
6/6 anonim válasza:
Pontozzatok le kérlek! Kérlek, tegyétek meg ezt a szívességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!