Valaki hogy lesz olyan hogy gyűlől mindenkit? Vagyis embergyűlölő?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 21:09
1/6 anonim válasza:
Negativ visszajelzesek miatt
Segitseget ker - nem kap
Segitene - nem haggyák
Beszélgetni akar - kikerülik
Vitatkozásnál soha nem adnak neki igazat
Leül vki mellé - felállnak mellőle
A sok ilyentől
2/6 anonim válasza:
Elég ha csak nyitott szemmel jár-kel a világban.
3/6 anonim válasza:
Én úgy lettem az, hogy sokat bántottak (inkább lelkileg), pedig az egyik legkedvesebb ember VOLTAM. Mára rájöttem, hogy akármerre vet az élet, szinte csak férgekkel fogok találkozni. Irtó kevés kivételt ismerek. A maradék meg felfordulhat, nem lenne kár értük.
4/6 anonim válasza:
Úgy, hogy buta. Ha okosabb akkor nem gyűlöli őket hanem hatással van rájuk. És tudja, hogy nem ők a hibásak azért amilyenek.
Ennyi erővel a vizilovakat is lehet gyűlölni mert hát kettéharapnak, ha közel mész hozzájuk, pedig meg sem akarnak enni.
5/6 anonim válasza:
Úgy hogy azt látja, hogy más jobb családi háttérből jön így egy csomó előnyben van mindig. És emiatt a különbségek később is egyre nőnek. És belefárad ebbe. És elkedi úgy érezni, hogy akkor pusztuljon a világ, ha neki ezt adja. Igazából az csoda, hogy bírják ki emberek ezt anélkül, hogy gyülölet lenne a szívükben.
6/6 anonim válasza:
Éppen pár napja írtam ki én is egy ilyent. Katt: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. Te is Mizantróp vagy mint én, embergyűlölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!