Miért van az, hogy mindig egyre jobban kezdek utálni mindenkit?
Figyelt kérdés
Kisebb koromba 15 évesen mindig azon voltam, hogy egyre több spanom legyen, mindenkivel jóba legyek, később 20 éves koromra, azt vettem észre hogy mennyire kezdi utálni egy barátom az embereket, nem értettem miért, most meg már én is úgy vagyok vele, hogy szarok mindenkire, szépen mondva, és irritál mindenki, és rohadtul nem keresem senki társaságát, nem érdekel hogy mi van azokkal akik csak úgy mond haverok, csak a barátaimmal foglalkozok, másnak már vissza se nagyon írok, régen pedig pont ez idegesített fel hogy már akkor is ilyenek voltak velem az emberek, nem értetem miért nem lehet visszaírni, meg miért nem kell beszélgetni, jó nyilván erre lehetne azt mondani hogy nem bírtak de ez hülyeség, inkább ezt vettem észre hogy ez mindenkibe benne van csak idő kell hozzá mire előjön ez, teljesen természetes lenne, hogy ilyen "pocsékká" válik az ember? mitől van ez?2017. febr. 7. 21:33
1/1 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok ezzel,mint te. Kiábrándultam az emberekből. A legtöbb "spanunk" csak kihasznál minket, a hátunk mögött útál. Szerintem ha ilyen emberekkel vagy körülvéve, akkor ez egy teljesen természetes válasz. Ilyenekből lesznek a megkeseredett vénemberek, de csak akkor, ha beletörődsz a helyzetedbe. Ha van 1-2 igazi barátod, azok sokat tudnak dobni a helyzeteden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!