Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Asszem kezdek idegesítő lenni...

Asszem kezdek idegesítő lenni másoknak?

Figyelt kérdés

ilyenkor mit kell csinálni?

ha megvárom mik ők érdeklődnek felém gyerünk asszem 2035-ben írnának rám

#idegesítő ##nincséletem ##hiányzikakomunikáció
2017. jan. 5. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy idegesítő kezdesz lenni?
2017. jan. 5. 23:07
 2/3 A kérdező kommentje:
hát ugy érzem hogy mikor magyarázok csak ugy elhajtanak hogy hello...
2017. jan. 5. 23:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Rossz a társaságod ezek szerint. Anno nekem is az volt a bajom, untattam a népet az alkotás (művészet) dolgaival, s rájöttem engem is untat a nép a szánalmas "ki hogyan bszott be a hétvégén" stb témákkal.

Aztán művészetin lehet érdekelte a népet az amiről beszélek...de rájöttem ez se lesz jó így...sok ötletemet ellopták vagy utánozni próbálták. Azokat a munkáikat meg is rongáltam vagy jeleztem a tanárnak semmisítse meg.

Nehéz megfelelni az embereknek s soha nem is lehet mindenkinek.

Akinek fixen igenis lehet az önmagad.

Keress más társaságot, akiket érdekelsz is s te pedig keltsed fel az érdeklődést bennük.

Nem könnyű.

Nekem a hétköznapi s világ dolgaihoz van már társalgóm, de művészeti dolgokkal kapcsolatos barátságot nem tudtam kialakítani még.

23-N

2017. jan. 6. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!