Utálom, ha néznek, nagyon zavar. Miért van ez?
Ha engem bámulnak,annyira irritál,hogy nem bírom elviselni.Ez számomra rendkívül zavaró tényező.Ilyenkor,mint ha látnák a gondolataimat,és olvasnának benne.H a olyan emberek között vagyok,akiket enyhén szólva sem kedvelek,állandóan azt figyelem,vajon néznek-e,de színte már mániákusan.
Mi lehet ennek az oka?
De ha nem.tudod miert van, akkor miert irod a valaszadonak,hogy nem? Akkor csak.tudod...
Amugy lehet onbizalom hiany is.
Fiu vagyok es nemreg bamult egy srac a villamoson, zavart... mikor leszalltam, mondtam neki: naaa,ennyire tetszem? Majd kacsintottam xd
Vagy megprobalod letojni, nem uszhatod meg a dolgot sajnos
Utolsó, elképzeltem a helyzetet, nagyon nevetek :D
Egyébként engem is zavar, ha nagyon néznek, de sosem érzem úgy, hogy "belém látnak". Egyszerűen csak zavar, mert mi lehet olyan furcsa rajtam? Ha valaki nagyon néz, akkor általában tartom a szemkontaktust addig, amíg el nem fordítja ő a szemét. Ez lehet, hogy arrogánsnak tűnik sok ember szemében, de megoldja a problémát ;) Vagy ha ismerősöd csinálja, akkor meg is kérdezheted, hogy min gondolkozik annyira. Nem bunkón, mert ilyenkor általában csak rádnéznek és elgondolkoznak valamin, elbambulnak, szóval nem azért csinálják, hogy téged zavarjanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!