Idegesítő dalszövegek vannak a fejemben amikor tanulni próbálok. Hogy tudom kiűzni őket a fejemből?
Figyelt kérdés
Előfordult már nem egyszer, hogy tanulás közben vagy órán figyeltem és valamilyen érthetetlen okból a régi klasszikus rajzfilmzenék (Kukori és kotkoda, Hupikék törpök) dalszövege ment folyamamtosan a fülemben. Nem akarok senkinek beletaposni a gyerekkorába, ezért csak annyit mondok hogy amennyire szerettem őket régen, annyira kergetnek az őrületbe manapság. Ha egy olyan zenét rakok be amit mostanság szeretek az egyrészt azért nem jó mert órán ezt nem tehetem meg, másrészt otthon tanulás közben teljesen elvonja a figyelmemet. A szüleim azt mondják, ne törődjek vele, de ez éppen olyan mintha valakinek a fejét vernék egy fakanállal és arra mondják hogy "ne törődj vele". Folyvást ott zúg a fejemben, nem tudom figyelmen kívül hagyni, és nagyon idegesít! Valaki aki küzdött már hasonló dologgal, tudna ajánlani valami működő módszert?2016. nov. 30. 14:41
3/3 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a zene végére kell gondolni, attól elmúlik. Nekem be is vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!