Tudom, a kérdés alapján rossz embernek tűnök, de ez a tulajdonságom engem is nagyon zavar. Ha a barátnőimel vagy osztálytársaimmal beszélgetek, szinte mindig felhozok egy személlyel kapcsban valami negatívumot. Próbálnék leszokni erről, mert nagyon romlott és gonosznak érzem magam ilyenkor ( vagyis olyankor valószínű, hogy gonosz is vagyok) Már sikerült elérnem olyan apróságokat, hogy ha valaki elkezd velem veszekedni, akkor ráhagyom (pedig én régebben ilyen alkalmakkor én is visszavágtam egy-két "kedves"szót) vagy bocsánatot kérek akkor is, amikor nem nekem van igazam. De a kibeszélésről egyszerűen nem tudok leszokni.
Kérlek ne ítélkezzetek, hanem segítsetek! Nagyon szeretnék megváltozni. ( Kérlek ne írjatok olyan kommenteken, hogy milyen rossz vagyok, és hogy hogy lehetek ilyen szemét)
ez igazából nem jellem kérdése, mi csajok ilyenek vagyunk, többnyire. én azt vettem észre, hogy általában akkor pletyizünk másról, ha nincs témánk, unatkozunk.. próbálj meg tényleg nag
2017. febr. 8. 20:42
3/6 anonim válasza:
yon figyelni arra, amit mondasz és ha van is valami sztori, csak finoman, álláspont foglalás nélkül próbálj meg róla beszélni. eg
2017. febr. 8. 20:43
4/6 anonim válasza:
bocsi :D hülye a billentyűzetem és folyton elküldi automatikusan.........
2017. febr. 8. 20:43
5/6 anonim válasza:
Szerintem tok ho hogy ilyen oszinten meg tudod fogalmazni ezt es az is tok jo, hogy ez zavar es valtoztatni akarsz rajta! Azon lenne erdemes gondolkoznod, ki vagy e bekulve magaddal, nem lehet, hogy sajat magad akarod tudat alatt jobb szinben feltuntetni ugy, hogy kozben masrol mondasz rosszat? Vagy tipp: akar hanyszor jon az inger, hogy kibeszelj valakit, gondolkozt el azon, milyen jo dolgot tudsz rola mondani? :) Ha valakit pl igazan utalsz, akkor is, ez jot tesz a jellemednek is:)
2017. febr. 8. 20:54
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi értelmes válaszokat, ment a zöld kéz :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!