Szerintetek milyen ember lennék, ha ezt csinálnám a gyerekemmel?
Tegyük fel konkrét elképzelésem lenne, hogy mivel foglalkozzon a gyerekem...pl: bármelyik művészeti ágazat, vagy ügyvéd stb...
Gyerek tehetsége megmutatkozna már kicsi korában, hogy ehhez tényleg van tehetsége. Végigjáratnám vele a ranglétrát. Holott kikerülhető lenne néhány akadály számára, jobb tanároknál tanulhatna stb.. de mivel vidéken
lakunk, így végig kell járni a ranglétrát, csomó akadállyal. Én mellette lennék, segítenék neki. Felveszik egyetemre, nah és itt jönne neki a pokol. Vizsgákra mikor készülne rájuk, előtte kikészíteném idegileg, hogy ne sikerüljön neki és egy idegroncs legyen utána. Csomó kudarc érni, életkedve nulla lenne ezek miatt. Persze én úgy tennék utána , hogy én mindent megtettem, hogy sikerüljön neki minden, hisz korábban is mellette voltam stb..ahogy írtam. Így folytatódna a dolog, és addig csinálnám amíg már olyan állapotba lenne, hogy már tényleg a vizsgákon már az idegi állapota miatt nem tudna teljesíteni. Évei eltelnének, már 30 éves és még mindig nem diplomázott le...
Milyen ember lennék szerintetek ? Csak őszintén.
Jó, mivel ráállítottam egy pályára amiben tehetséges ? vagy szemét ember mivel az Í-re a pontot nem engedem feltenni neki, mivel kikészítem idegileg ahogy csak tudom sunyi módon ?
Hat szerintem eleg szanalmas vagy, 30/F lettedre!
Talan pisztolyt tartottak a fejedhez miutan betoltotted a 18-at, hogy a szuleid penzen elj es ok tartsanak el?
Az meg hogy nem tudsz aludni vizsga elott? Ki nem szarja le? Ugy latom mas dolgod sem volt, otthon laktal, mindent a segged ala toltak, csak az, hogy tanulj.
Tudod egyesek hany ejszakat nem alszanak vizsga elott mert pl egesz ejszaka tanulnak? Vagy mondok jobbat, a koliban a masik 1-2 (de laktam olyan koliban is, ahol 5-9!) szobatarsa epp nem hagyja aludni? Vagy a szomszed szobaban esetleg a folyoson megy a party? Es ez megy egesz vizsgaidoszakban!
Mi vagy te dedos? Meg talan ebed utani csicsikata is szukseged van, mint az ovisoknal, hogy le tudjal tenni egy vizsgat?
Azt mar fel sem merem hozni hogy mennyien vegeznek egyetemet foallasu munka mellet...mert mondjuk fiatal korukban nekik a szulei nem tehettek meg, hogy egyetemre jarassak a gyereket, es el kellett menniuk dolgozni, hogy tudjon tandijat fizetni, vagy csak pusztan 2. diplomat szereznek. Sokan pl csalad mellett is akar!
Te mire vagy kepes magadtol, vagy oberobol?
Nem kell a duma, koszi, masnak is vannak idiota szulei, megsem csak sajnaltatjak magat, hanem cselekszenek. Tedd te is azt, es felejtsd el, hogy mindig masokat hibaztatsz a sajat nyomorodert!
28-as
Nem, nem vagyok drogos. Beszólogatni ? nem az én műfajom.
Mit tettem ? csak csináltam a dolgom, ennyit tettem.
Gyerekem se fog semmit csinálni mégis megcsinálom vele, amit velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!