Miért ilyen kárörvendő?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerős család (bizonyos okok miatt sokszor összefutunk velük) állandóan olyan kárörvendően, rosszindulatúan áll hozzá dolgokhoz. Amikor egyszer régebben elmentünk velük sétálni valahová, mondtuk hogy együnk egy fagyit, mi vettünk is ,de ők meg "majd otthon eszünk, tescoba 600 ért veszek 1 litert". Amikor beszélgettünk ki hova megy nyáron, mi montuk az útivcélunk, ők pedig "minek oda menni, ugyanúgy lehet fürödni xy tóban is, ráadásul ingyen, mi is oda megyünk". Amikor tanultam valamit, akkor "minek? jobban úgysem fogsz keresni". meg hasonlók. Oké, hogy nem milliomosok (én sem vagyok az), de a 4 gyereket sem én csináltam, meg hát én dolgozom is, nem segélyből élek.2017. jún. 10. 16:56
1/4 anonim válasza:
Ezek em kárörvendőek! Csak simán prolik!
2/4 anonim válasza:
Ez nem káröröm, nincs semmilyen károtok. Ha magadra ejted a 600ftos fagyid és kiröhögnek az káröröm, ha a nyaralás első napján megcsíp egy medúza és jót szórakoznak rajta az káröröm. Valószínűleg féltékenyek és könnyebb másokat hibáztatni a sikertelenségük miatt, gyakori a rossz döntéseket hozó, rossz anyagi helyzetben levő embereknél.
3/4 anonim válasza:
Ez nem káröröm, hanem irigység vagy féltékenység. Ti megengedhettek magatoknak olyasmit, amit ők nem, és úgy próbálnak kompenzálni, hogy leszólnak titeket. Így könnyebb nekik, csak épp nem vall túl sok értelemre.
4/4 Fatal_3rror_ válasza:
Tipikusan az a viselkedés, mikor erényként állítja be valaki azt hogy csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!