Kárörvendő, gúnyos kolléga ellen mit lehet tenni?
21 éves lány vagyok, a hely ahol dolgozom nagyon jó, bírom a kollégáimat is. Kivéve egyet. És szerintem ő sem bír engem, mindig azt keresi hol hibázok, és sajnos mostanában emiatt még többet hibázok mert stresszes vagyok a jelenléte miatt, ő meg örül hogy kicikizhet a többiek előtt.
Vissza szólni még nem mertem, több mint 12 évvel idősebb nőről van szó, nem akarom hogy mégjobban leégessen. A főnöknek ha szólok az meg olyan dedós, meg úgyis neki hinne, hisz ő már hosszú évek óta ott van én meg csak másfél éve. Mit tegyek?
Igazából szerintem sehogy nem tudsz rajta változtatni.
Én gyakorlaton vagyok egy konyhán, és a fejes egy bunkó ember. Senki nem szereti, mert kétszínű, mindenkinek betesz.
Ha megengedheted magadnak azt a luxust, akkor válts helyet, én is azt fogom tenni, mert már aludni nem bírok, gyomorgörcsöm van, nyugtatózom (gyógynövényes, semmi komoly), hogy kibírjam a napot és én is úgy bestresszelek, hogy még rosszabbul csinálok mindent. Pedig jó voltam, mielőtt ide került, de a modora miatt elment a maradék önbizalmam is.
Csak ennyit tudok tanácsolni, remélem lesz valami. Esetleg, ha van bátorságod, akkor megbeszélni vele, hogy miért is ilyen?
Hajrá, tudom milyen nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!