Miért van az, aki gimisen végzősen még lenéző, piszkálódó volt, egyetemre már nem lesz az?
De jó lenne ha ez a szabályszerűség univerzális lenne!
Mivel ez nem szabályszerű változás (van rá ellenpélda, van aki nem változik) ezért csak annyit tudok mondani, hogy az emberek vagy változnak vagy nem.
(köszönöm, köszönöm, nem kérek tapsot)
:D
Egyébként, maradva azoknál akik változnak...
Most eléggé sablonos fotelbölcsességet mondok, de megkomolyodnak? Ha nem is nagyon,de annyira mondjuk hogy nem a másik értelmetlen piszkálásában lelik örömüket.
Nem hinném hogy különösebb behatás érné őket egy nyár alatt.
Na én ilyennel még nem találkoztam! Akiket ismerek és tudom róluk, hogy általánosban vagy középsuliban másokat piszkáltak, azok most felnőtt korukra a munkahelyen is pont ezt folytatják tovább!
31/N
Ezt én is észrevettem.
Azt hozzá kell tenni, hogy aki lenéző, piszkálódó volt az nem jutott be arra az egyetemre amelyikre én igen... :D
Másrészt valahogy azt vettem észre hogy az egyetemeken valahogy "liberálisabbak" az emberek, sokkal elfogadóbbak a másikkal és összetartóbbak. Egyetemen rengeteg olyan haverom volt, akikkel középsuliban szóba se álltunk volna egymással.
Általánosságban mindenkire ez a változás nem elmondható.
De az érettségi utáni 1 év sok idő.
Ez alatt az idő alatt rengeteg minden történhetett a személlyel, ami miatt megváltozott.
Saját tapasztalat: Egy éve érettségiztem és egy kihagyott év alatt annyit változtam, hogy jelenleg olyas valamivel foglalkozok és foglalkoztat, amit álmomban sem gondoltam volna.
Az sem utolsó szempont, hogy az érettségi és egyetem között szerzett tapasztalatok által benőtt a feje lágya kellően.
Mh, én csak így tapasztaltam, már akiket felvettek ugyanarra, ahova engem :D
Másodéves vagyok, és sokkal jobb, mint a gimi.
Lehet tényleg az, hogy az idióták azokat nem veszik fel sehova :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!