Miért száll el magától mindenki, aki bekerül az egyetemre?
Szerintem ez nem egyetem hanem egyénfüggő.
Ismerek olyan embereket akik tényleg el vannak tőle szállva, pedig büfészak, meg ismerek olyanokat akik b..sztak tanulni és úgy állítják be hogy ők nem élősködők hanem dolgozó emberek és ettől szállnak el.
Na meg vannak emberek akik azonnal irigykednek ha 1-el nagyobbat mondasz mint ők és mindent támadásként élnek meg.
És megmondom őszintén, néha jó érzés kicsit "nagyzolni" is. Én például egész fiatalkoromban el voltam könyvelve strébernek, a sok primitív hülye gyerek kb tönkretette a gyerekkoromat a mindennapos szívatásokkal. És az ilyeneknek néha jól esett megmutatni hogy nekem még vannak lehetőségeim, van jövőképem nem egy gyári robot leszek mint ők lettek.
Nincs kivetel?
Oke akkor aki nem megy egyetemre az meg mind buta. Nincs kivetel. Na ez hogy tetszik? Gondolkodj mar el te szerencsetlen....
A te érvelési hibád: [link]
Lényegében maga a feltett kérdés nem igaz. Nem száll el mindenki, aki bekerül a felsőoktatásba. Nem igaz, hogy nincs kivétel. Szimplán a környezeted egy részében láttál valamit és általános igazságként kijelentetted, de ez így nem állja meg a helyét.
Még azt is hozzátenném, hogy néha akaratlanul is belekerül az ember egy ilyen "elszálltál magadtól" helyzetbe.
Egy volt barátnőm haverja kőművesnek tanult. Mikor meghallotta hogy építészmérnöknek tanulok, akkor hosszan elkezdte azt ecsetelni hogy tulajdonképpen a kettő ugyanaz, csak ő többet dolgozik... Aztán persze ha megemlítettem hogy nem teljesen így van akkor én voltam a gonosz elszállt egyetemista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!