Ha tudod hogy úgyis el száll felettünk az idő, és olyanokat próbálj ki amit később nem lenne lehetőséged, megtennéd?
Figyelt kérdés
Teszem azt, valaki megkérdezné hogy kérsz egy szívást a füves cigiből? Abban a helyzetben egyszer élünk alapon kipróbálnád, esetleg úgy vagy vele hogy enélkül szeretnél megöregedni, abszolút nem vagy kíváncsi ilyenekre és el határolódsz?2017. jan. 2. 22:49
1/4 anonim válasza:
Ha valaki azt kérdezné, kipróbálnám-e a drogot, vagy szívnék-e egy slujkot a füves cigijéből, nemet mondanék, mert egyszerűen nem érdekel az érzés, illetve maga a téma sem. Ellenben ha valaki azt kérdezné, kiugrok-e vele egy repülőből (ejtőernyővel), ellógnék-e egy vizsgát, valami érdekesebb, izgalmasabb dolog miatt, vagy akár csak annyi, hogy leszólítanám-e azt, aki tetszik, nyilván megtenném, mert az idő gyorsan telik, és ki tudja, mennyi maradt még hátra.
2/4 anonim válasza:
Ez ilyen kvázi bakancslistás téma?
3/4 A kérdező kommentje:
1#
Ezek is jópofa dolgok :)
2#
Ha illik rá a kifejezés akkor tekinthető annak is, szilveszterkor éjfél után lebuktam hogy félre vonultam egy cigire kicsit, de az illető kíváncsi volt hogy milyen, így annyit mondott reméli nem bánja meg :D
2017. jan. 2. 23:03
4/4 anonim válasza:
Carpe diem & mea culpa & que sera sera! :D
Nekem ezek a mottóim. Tehát, igen, mivel adrenalin-függő vagyok. Na, de nem mindenkinek megfelelő ez a szemléletmód, mellesleg kell egy kis elmebaj hozzá, hogy valaki ennyire szélsőségesen keresse az élményforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!