Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagy része miért...

Az emberek nagy része miért nem tud meglenni párkapcsolat nélkül? Van ezernyi elfoglaltság, tevékenység.

Figyelt kérdés

Bár társas lény az ember is, miért pont az emberi kapcsolatokat kell erőltetni? Jó társ lehet egy állat is, én nagyon jól érzem magam a közelükben, szórakoztatóak, és feltétel nélkül tudnak szeretni.

A másik a motorozás amiről magam tudom hogy 100% öröm és adrenalin forrás. Ebből kifolyólag szerintem sokkal nagyobb szórakozás hús vér emberként ráülni 1000 köbcentire 200 lóerő kíséretében, aminél már csak azt az erőt, és sebességet kihívás feldolgozni az agynak, de leszállás után egészen biztos a szerelem.

Míg más veszekszik, szomorkodik a kapcsolatában, addig én csak megmosolygom a társadalmat, hisz nem kell könyörögnöm a boldogságért

24F

2017. máj. 31. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a dolog már egyidős az oldallal, legtöbbször két okból pontoznak: Csak trollkodásból, vagy az alapján, hogy az adott válasz mennyire egyezik a véleményével, függetlenül, hogy miről van szó.
2017. jún. 1. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!