Az emberek nagy része miért nem tud meglenni párkapcsolat nélkül? Van ezernyi elfoglaltság, tevékenység.
Bár társas lény az ember is, miért pont az emberi kapcsolatokat kell erőltetni? Jó társ lehet egy állat is, én nagyon jól érzem magam a közelükben, szórakoztatóak, és feltétel nélkül tudnak szeretni.
A másik a motorozás amiről magam tudom hogy 100% öröm és adrenalin forrás. Ebből kifolyólag szerintem sokkal nagyobb szórakozás hús vér emberként ráülni 1000 köbcentire 200 lóerő kíséretében, aminél már csak azt az erőt, és sebességet kihívás feldolgozni az agynak, de leszállás után egészen biztos a szerelem.
Míg más veszekszik, szomorkodik a kapcsolatában, addig én csak megmosolygom a társadalmat, hisz nem kell könyörögnöm a boldogságért
24F
Na de gondolj csak bele, ha van egy általánosan vett boldog párkapcsolatod, egy állatod és egy motorod is?
Egyébként szerintem ez valamilyen szinten egy társadalmi "elvárás". Nem is jó szó erre az elvárás, de egy "nyomás", és ahogy idősödik az ember, úgy egyre inkább fokozódik ez. Illetve valamilyen szinten ösztönös is, hogy párt találjuk, meg persze ha gondolkodok, jó érzés, ha tudom, hogy valakinek nagyon fontos vagyok, akivel megbeszélhetek mindent, és még több is ennél ez a személy, a szerelmem. És lássuk be, mindenkinek vannak szexuális igényei, ezek is fontosak a boldog élethez.
Ennek ellenére egyébként én is szeretem az állatokat, és a motorozás is elég nagy szerepet játszott, remélem a későbbiekben fog játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!