Az lenne a kerdesem hogy szokjak le a rossz tulajdonsagaimrol?
Szia!
Az említett "mindenert megharagszok es felkapom a vizet es hisztizek"...miből adódik véleményed szerint.
Néha(majd mindig...:)) próbálj arra figyelni hogy mik azok az események/tettek/kifejezések...stb amik kiválthatják ezt a viselkedésedet.
Tudsz-e(te!) tenni az érdekében hogy az a valami ne zavarjon illetve megváltozzon a véleményed. Ha tudsz(igen...) akkor tudatosan-ez nem egyszerű-változtass.
Fontos hogy ezek a tetteid,kísérleteid ne hozd a környezeted tudomására mert akkor befolyásolod őket és nem sikerül "felülemelkedned" vagy éppen elmerülnöd a megoldásban...
Az első lépést már meg is tetted , fölismerted a problémát és elhatároztad magad hogy változtatni akarsz. A következő lépés az elhatározásodnak a gyakorlatban való megvalósítása. A Lehetőségek keresése , a technikák a módszerek kutatása amelyek segíthetnek lenyugodni...
Több mindent ki kell próbálni , én nem minden apróságon húzom fel magam de nincs olyan ember aki valami miatt ne idegeskedne naponta legalább 4-5 alkalommal ... Az én technikám mindössze annyi hogy mikor megérzem magamban a felgyülemlett adrenalint fújok egyet , mosolygok és elengedem kinevetem a problémát.
A problémák többsége az emberi élet tragikumából fakadnak és ezt ha képesek vagyunk nevetségesnek értékelni és röhögve nyomorogni akkor jobb lehet a közérzetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!