Miert a rossz fiúk vonzanak? 21l
Figyelt kérdés
Mindig ez van. Az első szerelmem is az volt. És a többi is. Midnig én szívom meg a végén...de mégis...:( viszont egy jó fiúval nem tudok mit kezdeni. :(
Tehetek ellene?
2017. máj. 8. 22:04
2/11 anonim válasza:
Mert a jó fiúkat már elvitték a jó lányok. :)
3/11 anonim válasza:
Szomorú de általános jelenség vagy a nőknél, ezzel a rossz fiu dologgal. Szépen lassan megkeserítenek és tönkretesznek míg már nem tudsz majd férfiban bízni, és mogorva zsörtös öregasszony leszel, ha csak nem látja meg benne valaki (,,jó fiu" valamit és ment ki ebből a körböl(persze ha te is engeded neki)). Kezdésnek mérlegelj jobban és nézd a dolgokat más szemszögből, és keress többet egy kapcsolatban mint annyit hogy milyen a kisugárzása rosszfius jófiús vagy akármi. ÉS mit takar ez hogy egy jóval nem tudsz mit kezdeni? Untat vagy nem elégít ki?
4/11 anonim válasza:
Hogy értve rossz fiú?
Bantalmaztak is?
Apukáddal milyen volt, és milyen most a kapcsolatod?
5/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne,hogy mitől "rossz" fiú valaki?
6/11 anonim válasza:
Lányka vagy még, nem nő. Érett felnőtt nem erre vágyik.
7/11 anonim válasza:
En atszoktam menni a piroson. Irj cica 22f
8/11 anonim válasza:
Talán mert még nem szeretnél megállapodni.
9/11 anonim válasza:
Egyszeru pszichologia: van benne egy kis adrenalin, ami egeszseges versenyszellemet diktal benned. Meg akarod mutatni, hogy te leszel az a lany, aki betori a rossz fiut es ez a kepzelges indikalja benned a rossz fiuk utani vagyat.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk akaszd fel magad, qrvákból így is van elég, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!