Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek? 15/L

Miért ilyenek az emberek? 15/L

Figyelt kérdés

Olyan sok emberrel találkozom és szinte alig van valaki akinek vannak álmai és meg is akarja valósítani. De nagyon sokan vannak akiknek vannak álmai de reménytelennek tartja ezért lemond róluk. És vannak akik nem is álmodnak mert "hülyeségnek " tartják... Amikor pici lány voltam( de szerintem nem csak én hanem mindenki) már akkor is álmodoztam nagyobb és kisebb dolgokról és hittem benne hogy megvalósul és megvalósult. Hittem magamban hogy megtudom csinálni, magabiztos voltam és megcsináltam. Jó persze ez biztos másabb fiatalabb korban de ahogy egyre jobban növök fel egyre kevesebb ember van aki hisz magában, vannak céljai és meg is akarja valósítani. Manapság azokat az embereket akik álmodnak és hisznek abban hogy megvalósítják az álmaik, "betegnek" nézik és van hogy ki is nevetik. Pedig valószínűleg ők majd elérik a céljaiat mert biztosak magukban és akarják és tudják hogy mit akarnak. Utána pedig utálni fogják, mert elért valamit és akkor már rögtön "utálni kell" miközben az nem utálat hanem irigység. És ez olyan szánalmas, hogy nem az hogy örülnénk neki hogy megcsinálta és tanulnánk abból hogy bármit meglehet valósítani és mi is tüzzünk ki célokat és tegyünk érte hanem lehurrogjuk a másikat kivetítve rá a haragunkat a saját elétünk iránt. Aztán megy az hogy senki sem a saját dolgával törődik hanem a másikat figyeli hogy mikor tudja lehurrogni a másikat és porig alázni és nem a saját életére figyel... Na és persze ami nem tetszik annak hamgot is adunk kőkemémyen.. Meg jön az hogy mindenki állandóan panaszkodik és nem tud semmiért hálát adni.. néhány ismerősömtől is mindig hallom hogy "Olyan rossz az életem.." "Nem vagyok olyan szép mint ahogy akarom" "Utálom magam és az életem" "Legszívesebben csak meghalnék" .

Könyörgöm ne sajnáltassátok már magatoķ mikor egészségesek és fiatalok vagyunk/vagytok! Tegyetek azért, hogy ne így lássátok.. mindent helyre lehet hozni. Ha nekem sikerült mindenkinek sikerül. Csak könnyebb sajnáltatni magunk nem hogy örülnénk, hogy élhetünk. Nem tudom miért jó ez?? Lehet hogy már csak én vagyok szinte aki így látja ezt az egészet..(persze tisztelet annak a pár kivételnek).

2017. máj. 23. 15:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pacsi, 9 :)
2017. máj. 23. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
43%
Úristen, egy 15 éves kis pic sa csipogása! Nem tudsz Te még semmit az életről, de már osztani akarod az észt, hogy ki mit csináljon. Majd felébredsz! :DDD
2017. máj. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!