Miért adnak egyes emberek pénzt Molnár Krisztiánnak? Mire fel? Arra hogy kövér és halálra issza magát? Normális az aki neki pénzt ad?
1# Jobb, ha nem ismered.
Valaki megsajnálja, annak ellenére, hogy önmagát égeti szegény srác, valaki pedig, valamiért, szereti nézni.
Mert hülyék. Erre egyszerűen nincs más magyarázat.
Az a kretén csarni is annó össze kalapozott neki egy számítógépre, aztán már bánja hogy foglalkozott az egésszel egyáltalán.
Utána neztem, és Jesszus milyen tokája van a ygereknek....
De most őszintén mit csináljon....? Szerinted foglalkozik vele ia valaki? Vagy van olyan nő, aki ehhez az emberhez hozzányúlna? Szerintem így erti mahat fontosnak.
Aki ennek pénzt ad, szerintem ő is olyan ertelmi szinten van mimt ez a jabba klón...
Utolsó videojaba beleneztem, hat csak cigizik, meg olyan flegmán beszél, mint ha valami nagy celeb lenne... :) de a kommenteket kikaocsolja, tehát tudja ő is hogy mi a szitu. :)
@21:19
Dehogy játssza meg magát, ő tényleg ilyen.
Vagy azt feltételezed hogy az a szerencsétlen a kb 70-es iq-jával képes lenne egy tudatos koncepciót végbe vinni? :D Ugyan már. Csak szimplán bejött neki a hülyék szerencséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!