Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más -amúgy intelligens,...

Más -amúgy intelligens, szolid- férfiak is vannak vele így?

Figyelt kérdés

30as, értelmiségi, konszolidált "jófiú" vagyok, tehát se nem izomagyú skinhead típus, se nem sarki kocsma fenegyereke.

De valahogy hiányzik az egómnak, és jó lenne - persze nem idegenekbe belekötve, hanem mondjuk haverokkal, és nem is vérre menően- "kakaskodni", birkózni, verekedni kicsit - mint egy erőpróba...

2017. máj. 20. 22:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

@6 na igen, gyerekkorban se volt rá alkalom

@8 tesók, unokatesók nincsenek

2017. máj. 21. 10:56
 12/16 A kérdező kommentje:
vagyis @8nak, @10nek szólt
2017. máj. 21. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor barátokkal, szomszédokkal, ismerősökkel, kollégákkal, stb. Vagy ha nem is te szervezed, ha adódik ilyen lehetőség, használd ki.
2017. máj. 21. 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:
2017. máj. 22. 01:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem bantasbol, de nem lehet, h legbelul inkább csak testkontaktos játékra vágysz egy másik férfival? :)

26/F

2017. máj. 27. 14:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Értem, mire célzol, és nem te vagy az első emiatt, de nem vagyok homoszexuális.

Testi kontaktusra persze vágyom, hiszen erről szól szól a kérdés, de mindenféle szexuális töltet nélkül.

Ha valaki ilyen szándékkal közeledne, biztosan az lenne az utolsó találkozásom vele, és minimum elküldeném a búsba.

2017. máj. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!