Meddig kell még türelmesnek lennem?
"Lelkisérült emberekkel" vagyok körbevéve.Allandóan gombostüvel keresgetik a hibáimat.
Nem tudom,hogy meddig kell még,hogy balfék legyek,hogy ne sértsem vissza ezeket az embereket.Az a baj,hogy egyáltalán nem is számitok arra,hogy bárki is piszkáljon.Mivel magamból indulok ki,hogy nem sértegetek másokat.Abban a helyzetben annyira meglepõdök,hogy megsem tudok szólalni.Csak majd késõbb eszmélek fel arra,hogy megint alul maradtam a jól neveltségemben.A másik probléma,hogy eltelnek hetek is,hogy ujra találkozunk,igy fel sem tudom hozni a témát.
Nem tudom,hogy meddig kell még,hogy balfék legyek,hogy ne sértsem vissza ezeket az embereket
Ez a baj, ugyanugy kell csinalni veluk mint ahogy ok veled, oke hogy normalisan neveltek de ne hagyd magad
Miért kellene..és még???
Ha pofoznak, pofozzál vissza és ez a minimum.Nincs önbecsülésed?
Minden témát fel lehet hozni csak akarni kell....Múltkor igen tahó voltál barátocskám és ezt meg kell beszélnünk!
Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!