Hogyan változtassak ezeken?
A helyzet az hogy nagyon sok helyen próbálkoztam már mint munkahely de semmi se vált be,volt hogy kirúgtak volt hogy én hagytam ott és kezdem elhinni hogy nincs nekem való munka amibe megtalálnám a helyemet..A másik a jogsiszerzés,forgalmi vizsgám nem sikerült és elég rég nem voltam már vezetni se..Ha arra gondolok hogy újra vezetnem kell elkap a pánik és a félelem..Sajnos nem tudok beszélgetni erről senkivel se mivel a családomon kívül nincs senkim se..Nem tudom merre kellene elindulnom az életbe:(
Más éveket dolgozik egy adott munkahelyen,nekem ez 1 hónap volt szerettem is de egy hülyeség miatt elküldtek..Az van bennem a jogsis dologba hogy nem tudom elhinni hogy nekem meglehet és sikerélményem lehet..Vizsgán is konkrétan úgy bepánikoltam hogy másik utcán fordultam be nem ott ahol kellett volna..Pedig előtte tök szépen vezetgettem..Legutolsó sorba volt egy elcseszett párkapcsolatom szűk 1 hónapig..Mások hipp hopp találnak párt nekem ez 4 éve nem sikerül,jó tudom persze hogy az itthonlevéssel nem lesz senkim de akkor is bosszantó a dolog..Ezeket hogyan tudnám legyőzni illetve túllépni rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!