Asperger szindrómás srác vagyok. A betegségem miatt rengeteg gyűlölet született bennem temérdek dolog felé. Ez először csak viszolygás majd részben a társadalomnak köszönhetően gyűlöletté vált. Mit kezdhetek ezzel? Nem akarok ilyen lenni.
Ne hagyd magad befolyásolni érzelmileg.
Ne mások által keresd a harmóniát, boldogságot hanem saját magadban és az élet dolgaiban.
Ne haragudj, de ez nem betegség - ebből nem lehet kigyógyulni. Ez egy állapot. És ha te úgy éled meg, hogy a gyerekkorod egy pokol volt, akkor meg kellene kérdezni azokat, akik felneveltek téged. Szerintem ők is azt mondanák, hogy rémálom volt végigélni...
Az első lépést megtetted, hogy változtatni szeretnél a hozzáállásodon.
Azzal kellene kezdeni, hogy mégiscsak keresel pozitívumokat a múltadban, és átértékeled - a poklot...
Nem szeretem, ha betegségnek hívják. Én aspergeres lány vagyok. Nem azért gyűlölsz sok mindent, mert aspergeres vagy, hanem mert nem tudsz szemet hunyni a romlottság felett, ahogy mások teszik.
Nekem rengeteg hobbim van, amiben örömre lelek. Próbálj ki mimnél több dolgot, keresd meg, hogy mit szeretsz csinálni, ilyen egyszerű. Biztos vagyok benne, hogy van ilyen dolog, csak nyitottnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!