Srácok, Lányok, bácsik, nénik! Miért van az hogy a mai tinik (13-16 éves) lányok el vannak könyvelne "tinirbancoknak"?
Talán nem is az a megfelelő megnevezés azokra a lányokra akik mind ugyanabban a "csajos" nállam inkább "pics*s" stílusban vesznek részt hogy tini******.
A tömeg****** sokkal inkább. Nincs egyedi ízlésetek mindenki egyforma! Én is csak egy kis 15éves lány vagyok de van stílusom és érdekes nekem még senki sem mondta hogy tini****** volnék.
A Fink Floyd tényleg egyedi, szerintem senki nem ismeri őket.
És hogy hasznos választ is adjak: tudod, kívülről az emberek nem látják, hogy te milyen zenét hallgatsz, milyen sorozatot nézel, stb. Azt viszont látják, hogy ugyanúgy öltözöl, mint bármelyik másik korodbeli lány, és ez már egy remek alap nekik, hogy ítélkezzenek. Ha ragaszkodsz a márkás holmikhoz, akkor is inkább a visszafogottabb, elegánsabb az, amit kevésbé néznek le.
Amúgy mi ez az adidas superstar mánia?
Már húsz felett vagyok, 13-14 évesen volt belőle mindenféle színem,és akkor a kutya nem ismerte, még le is szólták.
Most meg mindenkin, és még gyakorin is több kérdésben látom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!