Srácok, Lányok, bácsik, nénik! Miért van az hogy a mai tinik (13-16 éves) lányok el vannak könyvelne "tinirbancoknak"?
Nyilván nem, hanem azok, akikre igaz. De ez faramuci dolog, mert ha meg akarsz felelni a saját közegednek, akkor óhatatlanul hasonulsz is a nagy többséghez - hatással lesznek az öltözködésedre, viselkedésedre, beszédmodorodra.
Lehet, hogy egy amúgy tök normális kiscsaj vagy, de ránézésre egy felnőtt 12-egy tucatnak lát emiatt.
Amúgy nem vagyok én sem olyan öreg, még 30 se vagyok (jó, a te szemedben talán így is öreg vagyok... :D), de nagyon nagyot fordult a világ azóta, hogy én voltam ennyi idős, és nem jó irányba.
Nem hiszem hogy nagyon egyedi lennél, ha az öltözködésben nincs saját ízlésed, gondolom másban se nagyon.
Minden korosztályodbelin ezeket látom: converse, adidas superstar, fekete bőrdzseki, feszülős nadrág. Ugyan az a hajviselet stb...ha én ilyen lányt látok, nem tudom elhinni hogy saját jelleme van, nem tömegcikk.
"Engem illettek ezzel a jelzővel, és én azt nem értem hogy ha valaki jól akar kinézni az már tinirbanc?"
Igen, éppen ezt akartam elmagyarázni... hogy a korábbi generációknak nagyon szokatlan, hogy valaki 13-14-15 évesen "jól" akarjon kinézni, a szó felnőtt értelmében.
És nem is teljesen egészséges, hogy ez ennyire koránra tolódott nálatok.
majd tapasztalni fogod, hogy az életben (és főként itt, Magyarországon) nagyon meg kell harcolni azért, hogy ne kerülj ilyen vagy olyan előítélet árnyékába.
Két dolgot tehetsz: vagy totálisan szürke, láthatatlan emberré változol, akit észre sem lehet venni, vagy senki mással és semmilyen trenddel össze nem keverhető egyéniséggé.
De még így is fogsz kapni beszólásokat és megvető pillantásokat, mert a magyar emberek imádnak ítélkezni - csak sajnos józan rálátás nélkül.
Egyénisége manapság tényleg nagyon kevés embernek van látod ha kimész az utcára hogy szinte minden lány ugyanúgy néz ki mintha egy nap 100x mennél el egy lány mellett.
De ez nem csak a lányoknál van így hanem a fiúkkal nem lehet őket se megkülönböztetni egymástól...
Lényeg ami lényeg:
Ruhát tudsz venni de stílust nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!