Sajnos en nagyon utalok furdeni nehezemre is esik, mas emberek hogy tudnak mindennap furodni?
Figyelt kérdés
en mar tobb mint egy hete nem furodtem, tudom nem jo ez igy de sosincs kedvem sztem lusta vagyok vagy nem tudom, pedig valahogy meg kene valtoznom mit gondoltok??2017. máj. 13. 16:08
21/23 anonim válasza:
Ott van a tusolás, az hamar megvan, felüdít. Ha nem dolgozol olyat, hogy mindennap alsónadrágig leizzadsz, elég heti 3-4 alkalom meg talán 1 fürdés. Minden nap fürödni/tusolni sem egészséges. Lényeg, hogy minden nap tisztálkodj minimálisan is, és mondjuk 2 naponta tusolj. Hajat azért mosol? Vagy ennyire nem zsírosodik? :D
22/23 A kérdező kommentje:
ja mosok, zuhanyoztam ma is, nyaron tobbet furdok, jo kis hidegzuhi.
2017. máj. 23. 22:13
23/23 anonim válasza:
Te bűzbogár. Az a baj veletek, hogy mással meg szagoltatjátok magatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!