Sajnos en nagyon utalok furdeni nehezemre is esik, mas emberek hogy tudnak mindennap furodni?
Valakinek komolyan a fürdés essik nehezére?
Lusta sportolni legyél, ne a higiéniád hanyagolására.
Én se fürdök mindennap, csak hetente 3-szor, 4-szer. Szerintem ez az alap.
Nekem is munkának számít, de alap, így fürdök. Annyira azért nem nehéz.
Én a zt nemértem, hogy valaki hogy képes akár3 napig sem fürdeni. Az borzalmas! Ha az ember ki se megy s nem sportol, akkor is összeszed némi piszkot, izzadtságot, ilyen-olyan nedveket...
Én nem vagyok topon e szempontból, képes vagyok kihagyni néha 1 fürdést (ha aznap nem mentem ki a házból, nem edzettem, nincs kánikula), de utána hiányzik. Szerintem ez így még korrekt.
Normális keretek között van az a szint, hogy az ember megteszi, amihez lusta. Legyen az fürdés, takarítás vagy a fű lenyírása. Hogy egyeseknek az 1 hét még nem ez aszint fürdésnél... Ahogy írtam, ez nekem fura. Sok modern cuccot feleslegesnek tartok, de hogy a régiek hogyan bírták gyakori fürdés nélkül, az nekem megfoghatatlan.
Nekem ez akkor is undorító. Fogat, kezet mosol?
Ilyen hozzáállással meg tényleg ne várj semmit. Ha a legalapabb dolgok is ekkora fáradtságot jelentenek, ne haragudj, de nem látok semmi esélyt számodra egy párkapcsolatra.
"mit gondoltok??"
Azt, hogy büdös lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!