Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sajnos en nagyon utalok...

Sajnos en nagyon utalok furdeni nehezemre is esik, mas emberek hogy tudnak mindennap furodni?

Figyelt kérdés
en mar tobb mint egy hete nem furodtem, tudom nem jo ez igy de sosincs kedvem sztem lusta vagyok vagy nem tudom, pedig valahogy meg kene valtoznom mit gondoltok??

2017. máj. 13. 16:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Én sem szeretet fürdeni de most megyek.
2017. máj. 13. 18:05
 12/23 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Nekem a fürdés amolyan relaxáció rituálé, hiszen ott tudok kiszakadni a nyüzsgő életemből és lehetek kettesben a gondolataimmal, tehát ha így vesszük én alig várom a napnak azon részét amikor ,,fürödhetek".

Bár mondataidból ítélve neked nem a fürdés jelenti a legnagyobb gondot az életben inkább ezeknek a problémáknak kellene megkeresni és gyökerestől kitépni. :)

2017. máj. 13. 18:35
 13/23 anonim válasza:
Hány éves vagy te?
2017. máj. 13. 18:39
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

Totál időpazarlásnak tűnik, ráadásul nehezen is veszem rá magam - de muszáj. Ha nem vagyok tiszta, nem tudok rendesen aludni, ha pedig piszkos a hajam, akkor megfájdul a fejem. Nem fürdők minden nap én se, 3-4x hetente, kivéve az év olyan 4 hónapos időszakát, amikor a hőség miatt ki se szállnék a víz alól.

De lehet egyébként mókás is: szeretek a habbal játszani, néha pedig illóolajokat összekeverni, hogy ellazuljak.

A rendszeres tisztálkodást csak elkezdeni nehéz. Ha rászoktál, akkor utána már kényelmetlen, ha nem csinálod. Az kb. egy fél év - egy év. Utána már nem bírod ki nélküle.

2017. máj. 13. 23:09
 15/23 anonim ***** válasza:

Lehet a fürdőszobában nem érzed komfortosnak magadat. Ha esetleg rokonoknál, ismerősöknél vagyok, ahol nem épp a legkényelmesebb a fürdőszoba (kicsi, hideg, esetleg nem túl higiénikus) akkor inkább halasztom a fürdést, ha lehet. De egy tágas, világos, tiszta helyen kényelmes kádban kellemes vízben ücsörögve imádok fürdeni, lazulni és ezt mindennap el tudom viselni. De ott még zuhanyozni is jó, csak ne legyen hideg, mert fázós vagyok, amikor jövök ki a vízből/alól.

Szóval kérdező, nem lehet, hogy neked is a fürdőszobában a komfortérzeteddel van baj és ezért veszed rá magad nehezen a fürdésre? Bár ez akkor sem mentség, hogy egy hétig vagy több ideig ne fürödjön az ember.

Ügyfélszolgálaton dolgozom, és nehezen viselem a büdös, igénytelen embereket, de a többi ügyfél is, szóval ha nem akarod, hogy a társadalom teljesen kirekesszen, akkor változz!

2017. máj. 14. 12:48
 16/23 Kanizsai Rudolf válasza:
18%
Mit gondolok? Egy Büdös tojás lusta disznó vagy kedves kérdező és egy agyvizsgálat sem ártana neked
2017. máj. 14. 15:24
 17/23 anonim válasza:
61%
Nem kedv kérdése a fürdés. Illik a savköpenyt "néha" megbontani, hidd el. Vagy menj a franciákhoz, nem véletlenül olyan jók a parfümökben.
2017. máj. 14. 20:14
 18/23 anonim ***** válasza:
28%
Nem is kell minden nap fürdeni. Heti 3X-4X bőven elég. Kb minden másnap de van hogy minden harmadnap.
2017. máj. 14. 21:01
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem csak annyi bajom volt a tisztálkodással, hogy unalmas. Így beraktam a fürdőszobába egy bluetooth hangszórót. A telefonomon meg amúgy is vannak hangoskönyvek, letöltött egyéb hanganyagok, zenék. Ezeket hallgatva nem monoton ez a napi rutin sem.
2017. máj. 14. 21:08
 20/23 anonim válasza:
16%
Te retek
2017. máj. 18. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!