Szerintetek mennyit fejlődött a rajztudásom? (kép lent) 15/L
Figyelt kérdés
Az első rajz két évvel ezelőtt készült, körülbelül akkor kezdtem "komolyabban" rajzolni (12-13 évesen).
Ezt pedig ma délután kezdtem el (ugyanaz a kép szolgált referenciaként).
Igaz, a másodikból éppen csak az alapokat lehet látni, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mennyit fejlődtem, és min tudnék még javítani... :)
2017. máj. 8. 21:25
1/7 anonim válasza:
Wow, a második nagyon jó :oo Elég sokat fejlődtél, csak így tovább! ^^
2/7 anonim válasza:
Irigy vagyok rád. Ilyen jól hogy a fasz@omba tudsz rajzolni?? Taníts meg 😢
4/7 anonim válasza:
Fejlődött, az arányok sokkal jobbak. Milyen filceket használsz? *.*
5/7 anonim válasza:
Figyelj, egy meglévő képet másolni nem nagy tudás. Próbálj inkább magadtól rajzolni, és akkor kérdezd meg ismét.
Mielőtt támadnátok, én rajzolok.
6/7 anonim válasza:
fejlődtél, de jobb lenne ha magadtól rajzolnál hasonlokat találj ki magadnak karaktereket, dolgozd ki azok. Az nagyobb kihívás és sokkal többet jobban fogsz tőle fejlődni, és szerintem azt is sokan szivesen megnéznék.
7/7 anonim válasza:
javultál , de már az 1. is nagyon jó ha én fele olyan jól tudnák mint te 2 éve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!