Melyik irányba keveritek a kávét?
Figyelt kérdés
Bal vagy jobb kezesek vagytok, illetve miért abba az irányba keveritek, amelyikbe ?2017. máj. 6. 23:52
12/23 anonim válasza:
Jobb kezes vagyok, óramutató járásával megegyező irányba.
Ha másnak is csinálok kávét és mindkét kezemmel keverek egy-egy kávét, akkor a bal kezemmel az óramutató járásával ellentétesen, a jobb kezemmel a szokott módon keverem. :)
13/23 anonim válasza:
Órmautató járásával megegyező irányba keverem :D
14/23 Metionin válasza:
Kétkezes vagyok és mindkét kezemmel az óramutatóval ellentétes irányba keverem. Nem tudom az okát, megszokás. De most kipróbáltam és nekem kényelmetlennek tűnik az óramutatóval megegyezően keverni.
15/23 anonim válasza:
Balkezes vagyok, óramutató járásával megegyezően kavarom.
16/23 anonim válasza:
A 4. válaszoló vagyok xd
Ma vettem észre, hogy nem csak bal kézzel szoktam kavargatni dolgokat :"D Viszont ha ballal keverem, akkor az óramutató járásával ellenkező irányba, ha jobbal, akkor pedig az óramutató járásával megegyező irányba csinálom :D
17/23 anonim válasza:
Balkezes vagyok és nem kevergetem a kávét.
Csak összeöntöm a kávét és a tejet.
De pl a kakaót az óramutatóval ellentétesen
18/23 anonim válasza:
Bal kézzel, mindkét irányba, mert így esik jól.
20/23 anonim válasza:
Jobbkezes vagyok, s az óramutató járásával megegyező irányba keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!