Miért van az, hogy megváltoztam POZITÍV irányba, mégse néznek már rám a lányok?
Fú apám, nagyon el vagy tévedeve az a baj. A csajozás nem másodfokú egyenlet, nem attól akar veled ismerkedni valaki hogy 5 centivel nagyobb a karod meg tököm tudja meddig ér a hajad.
Ha jól érzed magad a bőrödben és magabiztos vagy akkor lépj fel határozottan és akkor lesz csajod. Az önbizalom a legfontosabb a csajozásban. Van haverom aki nagyon jóképű gyerek de mégis fosik a lányoktól, önként mennek hozzá beszélgetni de még ettől is berezel, nincs is soha csaja. Jó beszélőkével, karizmatikus fellépéssel viszont akkor is elbűvölhetsz valakit ha nem vagy tökletes. Ne várd a csodát, légy férfi és lépj az ügyben.
Nem tudom, én alig látok ilyen hajjal mászkálni embereket, mint ami nekem most van.
Régen állandóan szivattak azzal a hajjal, meg zavart is, hogy össze-vissza állt folyton, zsírosodott, nem is tetszett már, gyerekes volt, meg ezaz..
De most buliról beszéltünk, ott a tömeglányok keresik a tömegfiúkat, szóval érted, ha tömeg lennék, akkor lehet más lenne a helyzet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!