Miért van az, hogy megváltoztam POZITÍV irányba, mégse néznek már rám a lányok?
Ezt nehéz kifejteni szerintem több oka lehet.
Pl most tételezzük fel, hogy akik buliba járnak általában a nagy része olyan lány,aki könnyen kapható, (tisztelet a kivételeknek) és az ilyen könnyen kapható lányoknak az a fontos, hogy legyél helyes, legyél kigyúrva, esetleg legyen sok pénzed. Szóval ők a külsőségekre mennek rá és ilyenkor ők a "legtökéletesebbet" keresik. Az alfa hímet :'D
Lehet hogy azok a csajok,akiket látsz a bulizó helyen igazából 15-16 évesek csak kisminkelik magukat és felnőttként viselkednek,ez megmagyarázná miért a kis vékonyokra buknak.
A másik hogy általában ebben a korosztályban már az ilyen idős lányok szinte majdnem mind foglaltak is vagy szerelmesek.
A másik ok, hogy mindenkinek más az ízlése. szóval lehet, hogy sok lánynak bejönnél csak épp nem találkozol velük.
Illetve, akiknek még se lenne barátjuk és az az a réteg akiknek azért nincs, mert nekik nem jönnek be azok a tipikus bulizós alfa hímek amiket fent írtam, ők pedig egyéniségeket keresnek,akik intelligensek,cukik és okosak. Általában félénkek és sokat kell velük beszélgetni.
Én nekem is jobban bejönnek a magas, vékony fiúk, nem kell izmosnak lennie. A hajad pl tetszik, szeretem az olyan hajakat, csak kár hogy már lassan mindenkinek olyan van.:( Pedig szép igényes fiúkra vall.
Attól, hogy sablonemberré minősültél, még nem jól nézel ki, csak ugyanúgy, mint a többi sablonember. Sablonhaj, sablonizom, sablonalkat, sabloncélok. Ugyanabba a skatulyába vagy, ahol a többi, veled korabeli sablonember. Telítve a piac, a lányok minden ujjára jut egy. Ahogy #1 mondta, ha ehhez nincs beszélőkéd, akkor még annyira sem tudod eladni magad, mint amikor kilógtál a tömegből. Akkor legalább azért fel lehetett rád figyelni, mert valamelyest egyedi vagy.
De hát ugye, százezer légy nem tévedhet, ha mind egy szarra száll. Most van jó sok vetélytársad legalább :D
Mondtam már, hogy baromi ritkán látok ilyen hajjal mászkálni bárkit. Sablonizom? Hol látsz te izmos fiút/férfiakat? Még a konditermekbe is elvétve vannak, nem, hogy máshol. Még magam se mondanám izmosnak, csak az átlag szem tartja az én formámat annak, aki nem edz, ezért mondtam. Sabloncélok? Ez honnan jött? Céljaimra te milyen módon utalsz? Semmi célt nem írtam.. :D
Ritkán járok már bulikba, de, ha megyek is, ott se látok magamon kívül embert, aki egy egyszerű farmerba, egyszínű pólóban és egy fehér cipőben van. Ennyi az egész, ezt szeretem, letisztult, egyszerű. Mindig ez a hosszított póló, fekete minden, hosszú szárú cipő és hosszú haj felállítva vagy valamilyen idióta módon belőve. Hajjal együtt 60 kilósak ők. Borosta meg sehol, nyilván. Ezek a mai srácok, mind így néznek ki, én pont az egyszerűségemmel tűnnék ki közülük, ha valamilyen formában lehet rám mondani, hogy kitűnök.
Mindegy, lehet igazatok van, de ezen nem fogok változtatni már, nem növesztek vissza hosszú hajat, meg se borotválkozok, így érzem jól magam, számomra ez egyszerű, letisztult és kész, nem a csajokért nézek ki így, hanem, mert ezt szeretem. Csak egy felvetés volt a kérdés, mert meglepődtem kicsit.
Képeim sajnos nem nagyon vannak, habár lehet van, ha utánanézek. Facen sincs egy kép se rólam. Sablon(? o.O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!