Melyik irányba keveritek a kávét?
Figyelt kérdés
Bal vagy jobb kezesek vagytok, illetve miért abba az irányba keveritek, amelyikbe ?2017. máj. 6. 23:52
1/23 anonim válasza:
Balkezes vagyok, az óramutató járásával ellenkezőleg :3
2/23 anonim válasza:
Jobbkezes, óramutató járásával megegyező irányba.:-)
3/23 anonim válasza:
abba az irányba, amelyikbe a teát is! Remélem segítettem
Amúgy én mindegyik irányba megkeverem, szóval... de talána balt mondanám dominánsnak, és jobb kezes vagyok
4/23 anonim válasza:
Én is balkezes vagyok és én is az óramutató irányával ellenkezőleg :D
5/23 anonim válasza:
jobb kéz, órmutatóval ellentétesen.
6/23 anonim válasza:
Jobbkez, óramutatónak megfelelően aztan picit vissza, majd ismét "előre". Ha nincs kanalam, ugyanígy logybolom...
7/23 anonim válasza:
Jobbkezes vagyok, és az óramutató irányával ellentétesen keverem, mert az esik kézre nekem.
8/23 anonim válasza:
Balkezes vagyok, tizenháromszor az óramutató járásával megegyezően, majd tizenháromszor ellentétesen. Szerencseszámom.
9/23 anonim válasza:
Jobbkezes vagyok és az órmautató járásával megegyező irányba, tehát balról jobbra keverem-kavarom. Miféle kérdés? Haláli. :D 29F
10/23 anonim válasza:
Jobb kézzel kavarnám (ezzel nem azt mondtam, hogy jobbkezes vagyok), és az óramutató járásával ellenkező irányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!