Tényleg ez a benyomásom, ahogy látom hogy ahol dolgozok milyen mértékű fluktuáció van. Betanított munkáról van szó. Nem szalag, nem szakad meg tőle az ember. A fizetés pedig szerintem igen csak jobb, mint amit a városban más munkahelyek kínálnak 0 iskolai végzettség, 0 munkatapasztalatra. Ennek ellenére még is sok olyat láttam akik dolgoznak 1-2 hetet, vagy 1 napot (igen, ilyenből is volt már több) aztán elmennek. Ennyire könnyelműek az emberek? Nincs semmi felelősségérzetük? Vagy laknak otthon szülőkkel aztán le*szrják? Nem azt mondom hogy nekem is ez az álmok álma, de jelenleg valószínűleg nem nagyon találnék itt helybe jobbat és rosszabb munkákat is csinálta már kevesebb pénzért.
Minden ilyen tanulatlan lumpen olyan melót akar, ahol a munka egyenlő az egész napos kávézással, és ezért fizetnek nekik 220e nettót?
Amúgy pedig igen, az embereknek a munka büdös, aki az ellenkezőjét állítja az hazudik, mert játssza a munka hősét, vagy pedig olyan szerencsés, hogy a munkája egyben a hobbija is.Általában, akik azon hőbörögnek, hogy mindenkinek büdös a munka, nos, nekik a legbüdösebb.
2017. máj. 2. 17:23
12/12 anonim válasza:
Az előző rendszerben még volt értéke a munkának. A filmhíradóban is reklámozták: dolgozz! dolgozz! Még plakátokat is készítettek: Lányok, asszonyok! Gyertek az állattenyésztésbe dolgozni! Most meg ha megkérdezek egy fiatalt, hogy milyen munkahelyet szeretnél magadnak, azt válaszolja, hogy: olyat, ahol kevés munkával sok pénzt lehet keresni. A mai fiatalok már nem akarnak dolgozni. Szerintem egy érett embernek van arra igénye, hogy munkadarabot adjon ki a kezéből. Hogy készítsen, alkosson valamit, vagy valami értelmes munkát vállaljon. Még ha valaki szellemi munkát is végez, pl. tanár, akkor is igényelnie kellene az alkotás. Régen pl. kézimunkáztak a nők. Minden nő kézimunkázott. Nem is volt olyan aki nem tudott. Szerintem tök jó lenne, ha az iskolákban is megtanítanák rá a lányokat. Én emlékszem, amikor általános iskolába jártam, hímeztünk egy kis terítőt. Hát azért ez nem olyan kézimunka óra volt, mint az Abigélben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!