Szemét dolog tőlem, ha a mezőre hordom a kutyámat sz**atni? És ott hagyom!
Ahol nem lépnek bele!
Rosszul vagyok a kutyasz*rtól! Még ha fel kellene szednem elhánynám magam! Büdös, undorító megfogni, és fújjj!
Ne gyertek a pelenkázás dologgal, mert azt se csinálnám!
Igen kellett a kutya de nem azért hogy a végtermékét zacskózzam, meg hurcolásszam a kukáig!
Még rendes vagyok mert a mezőre sz**atom, nem a járdára/parkba!
Ha csak mezőre viszed, akkor nem fog más kutyákkal jóban lenni, és kikelhet így magából.
Miért is kellett neked kutya?
Ha a saját kertedben szarna a kutya, mit csinálnál vele?
Nem tudom milyen a mező, de tuti minden esetben kibírja odáig a kutya? Rendben, hogy az erdőben nem szedi össze az ember, a szarvas meg a róka után sem takarítanak. De máshol kell.
Lapáttal felszedni nem nehéz, de zacskóval megmarkolni...
Fúúúj de undorító!
miért is undorito? mikor trágyázzéák a földet az nem undoritó? rokák szarvasok egyébb mezön élö állat összeszedi a kakiját? nem
ennyi ha mezön kakasizik tegye jobb mintha járdán tenné
Az én kutyám a kertben végzi a dolgát, általában etetés után kb. fél órával. Minden nap etetés után egy órával körbejárom a kertet, és zacskóval összeszedem a végterméket. Nem egy élvezetes dolog, mivel ráadásul nagytestű kutya, így 3-4 csomó van egy nap, de nem tudnám nézni, hogy kutyagumi van a kertben.
Ha utcán (nagyon ritkán ott ürít) történik a dolog, ott is felszedem, mindig hordok magammal zacskót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!