Szemét dolog tőlem, ha a mezőre hordom a kutyámat sz**atni? És ott hagyom!
Ahol nem lépnek bele!
Rosszul vagyok a kutyasz*rtól! Még ha fel kellene szednem elhánynám magam! Büdös, undorító megfogni, és fújjj!
Ne gyertek a pelenkázás dologgal, mert azt se csinálnám!
Igen kellett a kutya de nem azért hogy a végtermékét zacskózzam, meg hurcolásszam a kukáig!
Még rendes vagyok mert a mezőre sz**atom, nem a járdára/parkba!
Mégis milyet kakál az a kutya, hogy ennyire undorító? Mert ha kifejezetten lágy és büdös, az nem egészen nomális.
A megfelelő állagú széklet könnyen felkapható, viszonylag szilárd és nem is bűzlik messzire, én pl. odakint nem is igazán érzem.
A petissimotól lehet rendelni fekete zacsit, az elég vastag is, így véletlenül sem kerülsz érintkezésbe a kutyakakival.
Ha meg horrorisztikusan büdös, etesd megfelelőbb táppal vagy akár barf étrenddel. Szagtalan nem lesz, de azért büdös és büdös között is van különbség ...
Van a mezőn szemetes? Ha nincs, akkor minek kellene összeszednie a kérdezőnek? Már bocs, de egy olyan helyen, ahol gondolom macskák is járkálnak és odaszarnak, akár kóbor kutyák is odaszarnak, és esetleg még rókák, egyéb ragadozók is, és szemetes sincs kitéve, miért kellene összeszedni a szart? És azért ez már túlzás, hogy ha mezőn nem szedi össze, akkor már szar gazda, minek neki kutya.
Én meg a szántóföldre viszem ki a kutyáimat napi kétszer, én sem szedem össze, ahogy az a másik kb. 5 kutya gazdája sem, akiket még rendszeresen visznek ki oda. De biztos én is szar gazda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!