Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pofátlanság más háza elől...

Pofátlanság más háza elől orgonát szedni?

Figyelt kérdés

Az előbb állt meg egy autó és egy nő kiszállt és hatalmas csokrot szedett az orgona bokrunkról, jól megtépázta...mikor már szállt volna be jó hangosan ablakot nyitottam, hogy észre vegye, rám nézett de semmit sem reagált és elhajtott...

Csak én gondolom, hogy ez marha pofátlan dolog volt?

Azért mert a ház előtt van szabad ilyet?

Mert sok háznál van a kapu előtt nagyon sok szép virág, akkor leszedhetem azokat én is ? :D

2017. ápr. 29. 12:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

persze, és a gyereke meg ott ült hátul a kocsiba.. szép dolgokra tanítja :D

és még én érzem magam rosszul, amikor egy szép virágot lefotózok valaki háza előtt :D

2017. ápr. 29. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy mértékben mindenképpen az. Ha egyet-kettőt szed az még okés, ugyanígy van gyümölcsökkel is ház előtt.

Egy fotót kellett volna róla készíts az autó rendszámával együtt.

2017. ápr. 29. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is pofátlanság.

Ha kéne virág, én becsöngetnék, hogy kaphatok-e. Úgy gondolom, ez a normális.

Még gyümölcsfáról egy-egy darab termést elviszek, de nagyobb mennyiséget biztos nem.

Tudom, ezzel nem mindenki van így, például anyámék meggyfáját rendszeresen leszüretelik minden évben.

2017. ápr. 29. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdésre a válasz:

Pofátlanság, igen.

2017. ápr. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!