Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van egyre kevesebb...

Miért van egyre kevesebb kérdés ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Vagy mindíg vannak ilyen időszakok, csak még nem vettem észre?

Én 3 éve vagyok aktív velhasználó és álltalában naponta több kérdést is felteszek, persze néha megesik hogy hetekig fel sem nézek.

De jelenleg 2000 kérdés jön/nap. 1 éve pedig biztosan jött napi 5000 is, 2 éve pedig 6-7 is.

De valamelyik nap 1900ra ment amit még sosem láttam...

Szerintetek miért lehet ez?

2017. ápr. 27. 23:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem vagyok biztos benne, hogy ez tényszerűen igaz. Régen ugyanis volt egy olyan funkciója az oldalnak, hogy kérdéskiíráskor bemutatta az addig feltett hasonló kérdéseket, hogy ne írd ki még egyszer ugyanazt, amit más már feltett. Így nem született meg a 10.000 "Lehetek terhes?" kérdés. Ez azóta már megszűnt, gondolom azért, mert így több kérdés jelenik meg az oldalon, ami jobb statisztikákhoz meg több kattintáshoz vezet.

A másik meg az, hogy annak nagyon igaza van, aki arról írt, hogy rengeteg embert bannolnak ki és rengeteg hozzászólást törölnek. Ha pl. a szex témakörben régebbi kerdések között keresgéltek, és megpróbáltok üzenetet küldeni, azt látni, hogy a felhasznalók kb. felének már nem lehet küldeni.

2017. ápr. 29. 23:33
 32/35 A kérdező kommentje:

Ja. Nekem is most törölték egy másik profilom, pedig elsőnek "szabálytalankodtam" vele.

Közben egy mentális betegségről volt szó, abban a kategóriában, nem hiszem hogy bármelyik szabályt sértette is volna.

Úgyhogy több kérdésre én itt nem válaszolok és ki sem írok, meg fel sem nézek.

Én végleg végeztem ezzel az oldallal, egyszerűen undoritó.

Az ember egy csomó időt beleől, hogy bormálisan leírja az érzelmeit és segítséget kérjen, aztán csak úgy törlik.

Hát akkor magukra vessenek, hamarosan elérik a napi 0 kérdést. Gratulálok.

2017. ápr. 30. 03:02
 33/35 anonim ***** válasza:

Mert fostalicsk az oldal..

Mi meg nem kommunikàltunk azért nem ment..csak bàntottuk egymàst..fàjdalmat okoztunk egymàsnak -azaz csak a magam nevébe tudom irni ..teneked nem ha jàtszottàl..te olvastàl tudtàl mindent én meg voltam a kételyek közt..még egyszer utoljàra beszélnünk kell..tudod lgt szabadits meg..

2017. ápr. 30. 06:00
 34/35 anonim ***** válasza:

Azért van egyre kevesebb kérdés, meg válaszoló is, mert most is törölték egy kérdésemet.

De van egy kérdező, az ő kérdéseit is mindig törlik. Már nagyon elegünk van. A legszebb, hogy semmi szabályelleneset nem csinálunk!

Mi el fogunk menekülni, csak arra való ez az oldal. A tulaj és munkatársai csak kiskirálykodnak. Nem hagyják élni és lélegezni ezt az egészet. Szabályellenes nem volt, sok kérdést törölnek, és embereket raknak ki a semmiért. Undormány az egész.

2017. máj. 1. 18:06
 35/35 anonim ***** válasza:

a facebook és más divatos oldalak miatt rengeteg oldal elnéptelenedett az utóbbi években. a 2 legnagyobb chat oldalra pl kb tized annyian járnak, mint régebben.

aztán meg a gyakorin és más oldalakon az újításaikkal inkább rontották a helyzeten,és a moderáció elég érdekes módon történik.

2017. máj. 12. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!