Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van egyre kevesebb...

Miért van egyre kevesebb kérdés ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Vagy mindíg vannak ilyen időszakok, csak még nem vettem észre?

Én 3 éve vagyok aktív velhasználó és álltalában naponta több kérdést is felteszek, persze néha megesik hogy hetekig fel sem nézek.

De jelenleg 2000 kérdés jön/nap. 1 éve pedig biztosan jött napi 5000 is, 2 éve pedig 6-7 is.

De valamelyik nap 1900ra ment amit még sosem láttam...

Szerintetek miért lehet ez?

2017. ápr. 27. 23:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
40%
Másból meg alig van. Nem jön annyi, hidd el. 2000 soha nem volt, és soha sem lesz. Kamu.
2017. ápr. 28. 11:10
 22/35 A kérdező kommentje:

A kérdésem óta amit majdnem éjfélkor írtam, csak ennek a kategóriának ebben az alkategóriájában jött 9. 26 főkategória van és mindegyikben van több alakategória, asszem eltérő de kb. 5.

Tehát ha csak ennyi jönne mindenhol az is 1170 lenne, de még ott az egésznap.

Leginkább ilyen 16-19 között jönnek a kérdések, legalábbis én úgy vettem észre.

2017. ápr. 28. 11:21
 23/35 A kérdező kommentje:
Mármint 16 és 19 óra között.
2017. ápr. 28. 11:22
 24/35 anonim ***** válasza:

Rosszul számolod. Eleve nem 5, hanem 3 kategória van mindenhol. Mármint 1 kategórián belül 3 db kérdés, ami a főoldalon jelenik meg. (Ez az legfrissebb 3 db kérdést jelenti kategórián belül.)

Összesen 26 db kategória van.

Van olyan kategória, ahová hosszú órákig, fél napokig nem érkezik semmi "friss", de van olyan, hogy egész nap az marad ott. Ilyen kategória például az "Egyéb" címszó alatt.

Nyilván, hogy a szex és a divat és az emberek fog a legjobban pörögni. A többi pedig attól függ mennyire kelendő, mehet jól, és kevésbé is.

Vegyük azt, hogy a szexben például sok kérdés van, és még kb. 4-5-6 kategóriában, de ott kevesebb, mint a szexben. Viszont vannak olyan kategóriák, amik nem annyira pörögnek, vagy szinte nem.

Mivel 26 kategória van, aminél ahogy már említettem van olyan, hogy egész nap egyazon kérdések vannak benne (pl. Egyéb), így bátran beszorozhatod egy átlaggal, ez esetben legyen ez a 20-as szám, de akkor nagyon jó fejek vagyunk, mert az ÖSSZES létező kategóriában az ÖSSZES 3 db új, friss kérdést jelenti, tehát= 26x3x20 db kérdés= 1.560, de ennyi ziher, hogy nincs, mivel nem 20 db kérdéssel kellene az összes kategóriában szorozni a 3 db főkérdést, azaz frisseket.

Hozzá vegyük alapul az igencsak pangó időszakokat is: 9-10 körül indul be, napközben csak némely kategória "épp hogy" csordogál, valamelyik jobban megy. Napközben jó nagy pangás ahogy most is, majd a te általad említett 16 körül beindul, és ez tart kb. 9 óráig, jó esetben max. 10-ig. De ott már erősen lanyhul 10 körül.

Tehát SOHA nem lesz 2000, nem is volt. Kamu, ahogy már írtam.

Szép ez a szám, meg jól hangzik, de sajnos kamu. Ha nem lenne kamu, nem unatkoznék itt a Gyakorin, ahol "állítólag" 2000 db új kérdés van/nap, és nem kellene azt bámulnom, hogy miért is nem tűnik el a már hosszú órákig otthagyott kérdés. Na miért?

Pont azért, mert pangás van, kevesen vagyunk itt.

És az is pont az én teóriámat bizonyítja, hogy ugyanazokba az emberekbe botlok bele folyamatosan, pedig hidd el, hogy nem nyálazom át az összes kérdést egy nap, mégis azokba az emberekbe botlom "véletlenül", ahova írok, tehát ők is milyen érdekes, hogy pont "véletlenül" ugyanazok az emberek sacc/kb., minden kérdésnél.

Nem nyálazom át, ugyanakkor látom, hogy sok kategórián belül alig-alig vannak kérdések.

Egyébként az is ezt bizonyítja, hogy ugyanazokba az emberekbe botlom, hogy amikor írnak nekem privátot (mert sajnos szoktak ilyet is csinálni), akkor milyen érdekes, hogy UGYANAZOK az emberek írnak nagy százalékban, mint akiket már ezer éve ismerek, és tudom, hogy vannak.

Kiírok egy kérdést, és azok fognak írni nekem.

Válaszolok valamire máshol, és jéééé, ismét azok írnak nekem.

Nem furcsa???

Persze nem összességében mindig csak azok, mert vannak benne néha nem csak olyan, akiről tudok, de érdekes, hogy azokba viszont mindig belebotlok!

Biztos ti is találkoztatok már olyan felhasználóval, akit folyamatosan láttok, és ugyan nincs kiírva a neve, tehát én most csak olyanokról beszélek akik név nélkül válaszolnak, de írásban milyen érdekes, hogy nem tudja, hogy ki vagy, mégis az fog írni privátot. Vagyis azok.

És akkor szépen magadban megállapítod, hogy a barom nem vált vízzé, se köddé, az a barom még mindig itt nyomja, és mindenhol ott van. De ilyen baromból pedig elég sok van :)

Érdekes nem? Ez is..

A facebookról meg annyit kérdező, hogy még mindig nem gondolkozol.

Igen, annyi idős, mint ez, viszont valamit nagyon kifelejtettél a számításból.

Méghozzá azt, hogy mindennek van egy felfutási ideje, és mindennek van egy csúcspontja.

A face pár éve még szinte "ismeretlen" volt a hazai kínálatban, zömében mindenki iwiw-ezett. Ahogy megszűnt, még akkor sem mentek át, mert sokan nem mentek át, ez tény. És kellett neki jó pár év, míg kiforrta magát. Ez a forráspont pontosan napjainkban tetőzött. Már kb. 1 éve, és nem is tudni mikor lesz ennek vége.

Tehát igenis: elszívó hatás. Ott is tudnak egymással beszélgetni, illetve ha nem is kérdés formájában, de mégis valahogy "leköti" őket a sok baromság, amit ott látnak.

Most van a csúcspontja ennek már egy ideje. És mivel azzal vannak elfoglalva, ezért is kevesebb itt az "idejük" erre.

Mit gondolsz amikor te, vagy az osztálytársaid, gyerekeid, anyámkínja, munkatársaid az okostelefonját simogatja egész nap, és lehajtott fejjel megy az utcán úgy, hogy már púpott növesztett, akkor mit csinál???

Elárulom: facebook-ozik. Ha pont abban a minutumban azt nem, de a következőben már igen! Ez van. Sajnos ilyenek lettek az emberek. De mondjuk ilyenek is voltak: idióták.

És már csak ezért sem értem a moderátorokat: ha ők is tudják, hogy nagy az elszívó hatás. Márpedig nagy, akkor mi a csudáért dobogatnak ki embereket? Olyanokat, akik meg sem érdemlik, azokat viszont nagy előszeretettel bent hagyják, akik rossz dolgokat csinálnak. Érthetetlen!

(Tisztelet a kivételnek.)

2017. ápr. 28. 12:18
 25/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy magyarországon hogy van a facebook, de azt tudom, hogy amerikában pl. a fiatalok között ciki.

Valamint vannak olyan statisztikák (melyek vagy valósak vagy nem) miszerint bár a facebook az első, de az elmúlt 2 évben rohamosan csökken a népszerűsége és elkerűlhetetlen, hogy valamelyik másik közösségi oldal letaszítsa a trónról.

De pl. a mai nagyon fiatal hírességek körében sem ritka, hogy nincs facebookja, vagy csak olyan amin a legfontosabb híreket közlik az emberei. De szélyes nincs.

Inkább twitteren aktívak, bár nemtudom hogy különben az hova sorolható népszerüségben, de bizonyos hogy MO-n nem túl népszerű.

A többire még később reagálok, csak most nem érek rá.

2017. ápr. 28. 12:29
 26/35 A kérdező kommentje:

Szóval én úgy értettem a kategóriákat, hogy van a főkategória pl. "állatok" és az alatt még van 11 db alkategória, pl. "macskák". Ma eddig 15 kérdés jött összesen az állatokba, a "Ebek közterületen való sétáltatása:lehetséges póráz nélkül?" volt az első reggel 7 körül.

De a szexualitás alatt pl. 5 kategória van (hetero, homo, leszbikusság, fogamzásgátlás meg még valami.)...

Csak heteroszexualitás alkategóriába jött ma 8 db kérdés, a "Néha úgy érzem hogy szeretném "megbüntetni" a férfiakat ez normális?" volt az első.

26 db kategória van és ezek alatt eltérő számú alkategória, s ezek nem egyenlő népszerűségnek örvendenek, de szerintem simán elképzelhető ezen adatok mellett a nap/2000 és meg ma nem is volt a csúcsforgalom.

Amúgy, ha kamu, akkor mi az oka, hogy regen napi 5000 írt ki? Most miért nem annyit ír?

2017. ápr. 28. 12:56
 27/35 anonim ***** válasza:
A kiemelt kérdéseknél is látszik. Múltkor felmentem a családi témakörre és néztem hogy wtf mert elég furcsa volt. Rájöttem, hogy 0 kiemelt kérdés van. (Régen 20-30 is volt) Másnap meg 4 lézengett az oldalon. Én sem hiszem, hogy ennyi új lenne egy nap.
2017. ápr. 29. 19:02
 28/35 A kérdező kommentje:
Régen több volt. 4-5 ezer. De most is megvan a 2000.
2017. ápr. 29. 19:10
 29/35 anonim ***** válasza:
(Egyébként az vagyok, aki itt érvekkel sokszor a kérdésed alátámasztotta.)
2017. ápr. 29. 19:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Le fogom írni, ha törlik, akkor is. Miféle szennyek azok akik kitörlik a hsz-emet csak azért, mert elmondom, hogy volt itt egy kedvenc kérdezőm aki tegnap pl. 8 kérdést gyártott, és kitörölték? Semmi szabályelleneset nem csinált, ahogy én sem! Törölték magát az embert is, és a kérdéseit is! Semmi olyat nem írt, ami ütközött volna bármivel! Mégis törölték! ÍGy tűnnek el a kérdések, és az emberek! Ráadásul annak az embernek nagy bánata is volt, és leírta nagyon szépen, hogy ő most el fog köszönni mindenkitől, mert öngyilkos lesz. Mit képzel az itteni törlőember?! Itt mindenkit el és ki lehet söpörni köztük engem is, aki ezt megemlíti, és meg merészeli írni??!
2017. ápr. 29. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!