Miért van egyre kevesebb kérdés ezen az oldalon?
Vagy mindíg vannak ilyen időszakok, csak még nem vettem észre?
Én 3 éve vagyok aktív velhasználó és álltalában naponta több kérdést is felteszek, persze néha megesik hogy hetekig fel sem nézek.
De jelenleg 2000 kérdés jön/nap. 1 éve pedig biztosan jött napi 5000 is, 2 éve pedig 6-7 is.
De valamelyik nap 1900ra ment amit még sosem láttam...
Szerintetek miért lehet ez?
5-ös vagyok: Attyaúúristen! 2000 új kérdés?? És ti hisztek ennek? :D
Napi 2000 új kérdés bődületesen sok, ennyi az életben egyetlen legforgalmasabb napon sem volt, és nem is lesz! :)
És akinek van egy csöpp esze, az láthatja is: az új kérdéseknél (a főoldalra kattintva és a kategóriákat nézve) sokszor ÓRÁKIG van egy-egy csoportnál UGYANAZ a kérdés (tehát az első 3-at mutatja kategóriánként).
Emberek! Gondolkozzatok már :DDDDD
Nem hiszem el, hogy ilyenekkel meg lehet etetni bárkit is :D
És meg! :)
2000 db kérdés az iszonyúan sok! Itt legjobb esetben is napi max. 50-90 db kérdés lehet!
De volt olyan (direkt figyeltem), hogy legalább fél napig ott virított ugyanaz a kérdés, tehát az első 3-ban benne volt kategóriáján belül. Bevallom, sokszor marhára unom már a Gyk-t, hogy nem "pörög", mindig ugyanazokat a kérdéseket látom hosszú ideig. Régen ez pár másodperc, vagy pár perc alatt eltűnt! Most nem!
De a válaszolók is gyakran ugyanazok! Tehát KEVESEN vagyunk! Elég kevesen már.
Igen a versirok àttértek facre és képes idézeteket gyàrtanak..
A szex kategoriàsok megélnek dolgokat és az erotikus történetek oldalon osszàk nem itt..
Na jo az àlomosztok megmaradtak az ezon :)
Ez max hétvégén pörög azoknak akik nem jàrnak buliba..
Meg màr mindenki tud mindent nem kell kérdést kiirni..
5-ös és 12-es vagyok:
Eleve délelőtt kb. 9-10 órától "indul be", és napközben olyan amilyen, általában csak potyognak a kérdések, majd pedig este 9-10 körül "megáll".
Ki lehet számolni, hogy hol van itt meg a napi 2000 db kérdés.....
Főleg azok után, hogy sokszor ugyanaz a kérdés látható sokáig. Nem tudom hány évesek vagytok, de ez a generáció aki felvetette a kétezer/nap kérdést, azok tényleg nem gondolkoznak? Ez a képesség már kiveszőben van? Miért hisztek el mindent, csak azért, mert KI VAN ÍRVA?
Én is azért nem teszek fel már kérdést itt, mert fix, hogy valaki jön, és beszól. A konfliktusokból meg már elegem van.
De én is azt vettem észre, már alig válaszolnak az emberek, és kevés kérdés jön.
Márpedig meg lehet simán a napi 2000. Matematikára járok, de ahhoz hogy ezt kiszámlojam ez nem kell.
Nézzétek már meg mennyi katgeória van.
Csak heteroszexualtitásban napi közel 100 jön.
Még annyi, hogy a FB-nak bem most van pont leálldozóban? Én úgy hallottam, hogy kezdenek más közösségi oldalak népszerűbbek lenni.
De a FB semmiképpen sem egy új dolog, majdnem egyidős ezzel az oldallal, akkor miért most okozna prolémát ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!