Az egyetemisták miért ilyenek?
Én 19 vagyok és OKJ képzésre járok. A fővárosban éltem/élek. Voltak varátnőim a gimiből, főleg egy nagyon jó, aki az ELTE-re került be. Szakot nem mondok,de ha valaki meghallja a nevét,mindig azt mondja"jól hangzik".
Nos, már nem vagyunk barátok, mert hihetetlenül öntelt lett. Lenéz mert én csak OKJ képzésre járok. Egyszer voltam egy egyetemi bulin vele, a szaktársai is ott voltak és nindenki beképzelt volt. Vágták a arcokat amikor mondtam,hogy én okj-t végzek. A fiúk és mindenki ilyen. Plusz hangosan üvöltöttél az egyetem indulóját az utcán(még szeptemberben a gólyatábor után). És nagyon menőnek érezték magukat.
Mi történ,hogy egyetemistának lenni ilyen menő lett?:(
19L
A gimis lenézi azt aki szakmunkásképzőbe jár
Az irodai munkás lenézi azt aki a gyárban robotol
Az aki Mérnök/Természettudományos szakra jár lenézi azt aki Bölcsész/Büfészakot végez.
Ugyan az van mindhárom esetben mint a tiédben.
Az okosabb lenézi a butábbat.
Mert a tanárokon meg a nyelvszakosok közül kb egyik bölcsész szak se ad olyan tudást, amivel valami értelmes, gyakorlatban is alkalmazható tudást kapnál.
Nyilván érdekes a néprajz,ókori kultúrák,szabad bölcsészet meg a kommunikáció de hogy ezeknek milyen gyakorlati haszna van, az számomra még nem derült ki.
Érdemes összehasonlítani, hogy egy bölcsészkarosnál mennyivel több szenvedéssel jár egy TTK-s vagy egy mérnöki diploma megszerzése.
Az, hogy valaki több tananyagot nyal be, még nem lesz intelligens...rengeteg agyhalott egyetemistát ismerek. Én igazat adok a kérdezőnek, lehet lepontozni! :P
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!