Ti szoktátok túrni az orrotokat?
Figyelt kérdés
Ha igen mit csinaltok a kitúrt megszáradt takonnyal? Én általában szétlövöldözöm a szobában, ti szoktátok?2017. ápr. 27. 15:31
11/17 anonim válasza:
A válaszokat olvasva elkapott a hányinger :S
12/17 anonim válasza:
Igen. De persze elvonulok, és zsepibe.
Nekem muszáj, 8 évig orrcseppfüggő voltam, olyan száraz az orrom, hogy egyszerűen nem tudom kifújni, mert - undi - de nincs nedves takony, ami kihozza.
13/17 anonim válasza:
Igen, sokszor el is fogyasztom a fikát. A pólómba is szoktam orrot fújni.
21/F
14/17 Clay Morrow válasza:
Tudom, hogy le fogtok pontozni, de én túrni IS szoktam és még is, igen.
15/17 anonim válasza:
11es nem akarom de lekell írni nem mosnak kezet a buszon levo kapaszkodok megfogása előtt
16/17 anonim válasza:
Túrom az orrom..és utolsó: nem járok busszal. 😁
17/17 anonim válasza:
#15: Igen azt gondolom. De amint hazaérek egyből kézmosás. Undorodom az ilyenektől. Akik meg lepontozzák azokat akik nem túrják az orrukat, gondolkodjanak el magukon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!