Alacsony (<=170) pasik! Ti nem szoktátok azt érezni, hogy még a csajok/nők között is hobbitok vagytok?
Nem, mivel egy átlagos lány alacsonyabb nálam. Mondjuk volt néhány centivel magasabb barátnőm is, de egyikőnket se zavarta a dolog.
Az a helyzet, hogy én nem vagyok ennyire kritikus másokkal szemben, és nem is vagyok ennyire labilis személyiség. Neked sem a 170 centis magasságoddal van a probléma.
Úgy, hogy nem nyavalygok rajta feleslegesen.
166 cm vagyok, de nem azon pörgök, hogy jaj, de szar az élet, mert nem az.
Diplomás férfi vagyok, több hosszú kapcsolattal a hátam mögött. A jelenlegi párom 169 cm, egy gyönyörű, hosszú combú lány.
Ha azon kesergek, mim NINCS, soha semmi nem sikerül, de egész életemben azon voltam, hogy bizonyítsak magamnak, másoknak, hogy alacsonyként is lehet csajozni, lehet boldognak lenni, és lásd, sikerül!
én 160 se vagyok, de nőkkel szemben ez ritkán frusztrál, inkább az zavar, ha egy kétméteres sráccal beszélgetek, és nem érzem magam egyenrangú férfinak, hiába.
Viszont az öltözködéssel szerintem kár komolykodni, ha abban vagy, amiben EGYÉBKÉNT jól érzed magad, legyen az akár infantilis feliratos vicces póló, akár öltöny-nyakkendő, akkor ez a természetesség sokkal jobban ellensúlyozza a magasságodat, mint hogyha még az öltözködésedről is lerí, hogy semmi más célod nincs vele, mint a kompenzáció...
Első körben neked az önbizalmaddal van a legnagyobb problémád, amin minden alacsony férfi átmegy, de okosan túl lehet lépni rajta.
Taktika:
A termeteden nem változtathatsz, tehát nézd meg, mik azok területek, ahol erősítheted a férfiasságodat.
Sportos, fitt, izmos vagy?
Magabiztos a fellépésed a férfiakkal, és udvarias a nőkkel szemben?
Tudsz egyszerre férfiasan laza és komoly lenni?
Bátor, tökös, rátermett vagy, ha szükséges?
Adsz a megjelenésedre anélkül, hogy túlzottan nagy jelentőséget tulajdonítanál neki?
Megtaláltad már azt a dezodort, aminek az illata kifejezi, mit jelent neked a férfiasság?
Nem vagy görcsös, félszeg?
Ezek mind olyan dolgok, amik férfivá teszik a férfit.
Amint igennel tudsz az összesre válaszolni, és a környezeted is igennel tud rájuk válaszolni, tapadni fognak rád a nők, akármilyen alacsony is vagy, mert férfiasabb férfi leszel, mint a legtöbb magas srác.
Ennyi a titok. :)
Ezeken dolgozz, és már attól magabiztosabb leszel, hogy küzdesz érte.
Sok sikert! :)
- Egy 160 "magas" sorstársad
A 170 egy tok atlag pasi magassag. Neked tevkepzeteid vannak meg onkep zavarod.
A baratom 162 centi, en meg egy viszonylag magas lany vagyok a 170 centimmel. Na bumm. Es akkor mi van? Megmondom, semmi. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!